Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Farming simulator 2015 ben...

Farming simulator 2015 ben mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

nádasdfalva mapon játszok már egy jó néhány (játékbeli)napja és egyszer csak elkezd gyorsan lefelé pörögni a pénzem a játék meg folytatja az utolsó parancsot amit kiadtam(pl: ha mentem a traktorral akkor tovább megy nem lehet megállítani az eszközök amiket használtam nem kapcsolhatók ki újak nem kapcsolhatók be -bár váltani sem tudnék egy újra- ha véletlen ki is tudok szállni a járműből nem tudok mozogni)

a pénzem megállás nélkül pörög mínuszba is lemegy kilépni nem tudok csak a ctrl-alt-delete-tel de nem ír ki semmi hibaüzenetet még csak azt sem hogy nem válaszol. Mit tegyek?

2015. aug. 5. 12:12
 1/1 anonim válasza:

Valamelyik mod és egy másik összeakad. Szépen lassan törölgesd ki a modokat és egy idő után meg fogod találni a hibás modot.

Másik lehetőség, hogy esetleg telepítsd fel az updateket a játékhoz.

Ha tippelhetek, szerintem a mappal lesz valami.

Esetleg azt is megkeresheted h milyen helyzetben jön elő a hiba. (pl: egy eszközzel, egy bizonyos földön elkezdesz dolgozni stb.. )

2015. aug. 5. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!