A Tera-nevű játékról lenne néhány kérdésem. (? )
Több kérdésem lenne:
1. Ugye a skillek, milyen tipusúak, tehát ugye olyanok-e a skillek mint pl.: Vindictus-ban, hogy harc közben pusztán egér gomb kombóval lőhetőek, vagy mellékesen lehet aktiválni?(( lent a skill bar-ról)).
2.Hány karakter van benne?
3.Magával ragadó-e? Vagyis olyan amivel sokat tudsz játszani akadályok nélkül (pl vedd meg ez-az dolgok), és a level up rendszer milyen könnyű fejlődni/ szintet lépni?
4. Pay to win játék-e? vagyis lehet-e olyan dolgot venni prémium pontért amit a játékban máshogy nem lehet megszerezni, vagy ha meg lehet menyire nehéz? Válaszokat köszönöm előre :D És kérlek "nézz után google-n" emberek ne irjanak, tudom, hogy ott a google de igy egyszerűbb mint rengeteget keresgetni. :D
1/ a lenti skill bárból kell aktiválni.
2/ 7 Race és 9 class van.
3/ Nekem tetszett, kb félévente van új insta vagy class vagy komolyabb átalakítás.
Fejlődni elég könnyű kb 72óra tiszta játékidő alatt el lehet érni a maximális szintet, persze utána még elég sok gold és játékidő kell egy jobb szetthez(min még 72óra játékidő).
4/ mindent meg lehet venni a játékban valódi pénz nélkül is, a boltban igazából csak az extra kinézetet változtató dolgok vannak ami nélkül simán meg lehet lenni, de meg is veheted játékpénzért olyan játékostólaki megvette igazi pénzért.
Már miért kéne skillbarból?
Szimplán gombokkal. Annyival más, mint a többi MMO, hogy nem targetelős képességek vannak, hanem arra mennek amerre nézel.
Köszönöm a válaszokat :D
Az utolsónak annyi, hogy szintén arra gondoltam, hogy gombal aktiválom csak igy egyszerűbb volt ki irni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!