Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igaz az, hogy a Five nights...

Igaz az, hogy a Five nights at freddy's első részében Foxy nem akar valójában megőlni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Foxy csak megnézi, hogy jól vagyunk-e és ahogy benéz, az őrt szívroham éri.
2015. aug. 4. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Egyszerűen csak ő a legkiszámíthatatlanabb, legbujkálósabb.
2015. aug. 4. 12:12
 2/5 anonim válasza:
Én is sok helyen hallottam, de szerintem is csak simán kinyír. A második részben teljesen átlagos jumpscare-e van, az arcunkba ugrik, tehát nagy valószínűséggel megöl. Nem tudom mi miatt változna meg a "hozzáállása" az első részhez képest.
2015. aug. 6. 15:49
 3/5 anonim válasza:
De az 1.rész később játszódik, az lehet, hogy csináltak vele valamit. Különben is, neki nincs az 1-ben arcba ugrálós jumpscare-je.
2015. aug. 6. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
"Unlike other animatronics in the game, Foxy will hide for a while before coming to attack the player. It is currently unknown as to why Foxy is the only animatronic who hides. However, it's possible that the game's developer, Scott Cawthon, simply wanted a surprise animatronic that isn't seen or mentioned until later on during gameplay rather than at the start."
2015. aug. 6. 23:57
 5/5 anonim válasza:
sya (mert illik köszönni)igaz amit mondasz de csak azért öl meg mert nem jó a hangdobozza és hülye hangot ad ki amitöl a karakter szívrohamot kap remléem segitettem :)
2016. máj. 23. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!