Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A minecraft-ba hogy, tudok...

A minecraft-ba hogy, tudok módot betenni?

Figyelt kérdés
Minecraft 1.8.8-at használok
2015. aug. 4. 11:44
 1/9 anonim válasza:
Na most az nem mindegy. Hogy szervert vagy csak sima jatekon akarsz modolni ha szervert akkor plugins mappaba azokat a .jar fajlokat rakd be
2015. aug. 4. 11:53
 2/9 A kérdező kommentje:
sima játékot akarok módolni
2015. aug. 4. 12:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Ilyen TNT módot akartam berakni de sehogy se tudtam
2015. aug. 4. 12:57
 4/9 anonim válasza:
azt sajnos nem tudom :(
2015. aug. 5. 02:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Tnt módokhoz asszem kell forge nézz videót azt hogy kell berakni aztán lesz egy olyan mappád a roammingban hogy .minecraft, abban pedig egy mods mappa. De miért nem olvasol/nézel utána az internete több ezer ilyen témával foglalkozó szöveg vagy videó van a neten akár magyarul is.
2015. aug. 18. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 vagyok előttem szólóhoz: a plugin nem mod
2015. aug. 18. 17:17
 7/9 anonim válasza:
1 # vagyok. 6# nekem mondod? Mert fel kell hivjam a figyelmed hogy nem mindegy mivel sokan pl azt mondjak/irjak hogy megyek modolom a szervert. A mod az attol meg plugin. Csak a mod annyi kivetellel hogy pl 1 modba tobb plugin van illetve modolja a szervert pl cs 1.6hoz paitball mod. Az attol meg plugin mert a plugins mappaba kell be tenni. De mod mert nem 1-2 dolog van abban a pluginba. Meg sokat tud stb
2015. aug. 19. 02:18
 8/9 anonim ***** válasza:
De az Mod nem plugin a mod hozzáda dolgokat textúrákat, a plugin meg parancsokat
2015. aug. 19. 09:54
 9/9 anonim válasza:
Igen mcben... De ez pl csben nem igy van :) csben a plugin is adhat skineket. Mas texturat a szerveren pl a kesnek vagy a fegyvernek. De ne vitatkozzunk en itt ezt lezarom :)
2015. aug. 20. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!