GTA 5-ben miér nem tölti le tepelítés után a frissítést, miért Loading-ol?
Figyelt kérdés
Feltettem lemezről a játékot, majd utána elvileg le kéne töltenie még plusz 5 gb-ot. Viszont annyit csinál csak mi után rá kattintok az ikonjára, hogy bejön a gta ablakja el kezd loadingolni majd 5 perc után kiirja hogy a működése leállt. Próbáltam már azt is, hogy benyomtam az Ultrasuft programot mert az egy másik gépen segitett. De ezen a gépemen még az sem. Mit tegyek, hogy le töltse a frissitést??? Mi lehet a gond? Semmi ötletem sincs már.2015. aug. 4. 08:25
1/1 A kérdező kommentje:
Loading-nál az meg be sem jön, hogy a social club-ba bejelentkezek, mert elvileg utána kezdi tölteni ugye a 5 gb-ot.
2015. aug. 4. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!