Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a cs-ben az...

Miért nem megy a cs-ben az autoexec. Cfg?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy szeretném cs:go-ban beállítani az fps-t. A parancsot ismerem hozzá, de mindig mikor újra belépek akkor megint nem az amit beállítottam és megint be kell. Próbálkoztam autoexec.cfg fájlt létre hozni, de az sem vált be. Nem futtatja le a parancssort.

2015. aug. 3. 12:05
 1/3 CartmanHUN válasza:
Javasolnám a konzolban a config fájl lefuttatását. Csupán annyit kell tenned, hogy a konzolba beírod, hogy "exec autoexec" és már be is töltött a cfg ha minden igaz. Ha nem tudod hogy kell, akkor a játék beállításai között meg kell keresni, majd kipipálni a konzol bekapcsolását, majd a billentyűbeállítások közt pedig egy egyedi betűt beállítani a billentyűzeten a konzol megjelenítésére (azt hiszem az utolsó).
2015. aug. 25. 02:56
 2/3 CartmanHUN válasza:
1. vagyok: továbbá nem muszáj a játékba bejelentkezéskor lefuttatnia paranccsort, csak automatikusan működnie kell.
2015. aug. 25. 02:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Végül rájöttem a hibára. Nagyon gyermeteg. Én úgy tudtam, hogy kiterjesztést meglehet úgy is adni, hogy a név után pontot raksz és utána írod. És én így adtam meg. De valamiért azt névnek érzékelte. szóval a fájl neve ez volt: autoexec.cfg, de a kiterjesztése az .txt volt. Végül tulajdonságokban módosítottam, és azóta minden jó. De köszönöm a válaszod.
2015. aug. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!