Hát igazából ez egy szinte teljesen morális kérdés. Ha úgy érzed, hogy 100 órákat fogsz vele játszani, akkor támogasd ennyivel a fejlesztőket. Ha 2 hét után megunod, akkor ne.
Én is utólag vettem meg a CS 1.6-ot és a CS:GO-t. Mostanában alig játszok velük, viszont tört 1.6-ban volt rengeteg óra játékidőm, és úgy gondoltam hogy ezt a 4-5000-ret megérdemli ez a két játék.
Szerintem csak a modolásnál jobb. Én így minecraftozom: 1. Letöltöttem a Legendary MC klienst, mert az az egyik legjobb tört kliens. 2. Letöltöttem a skaiacraft launchert, ami snapshotokat, modokat, és hackeket is el tud indítani 3. Am most kijött az 1.9 snapshot, én ki is próbáltam, elég ratyi.
4. Nagyon jó megoldás ez szerintem :) Majdnem mindent lehet vele, amit egy eredetivel tudsz :) Kivéve skin, de az engem nem érdekel.
Ha normális klienst használsz (pl team extreme) akkor csak abban különbözik hogy nincs skined és nem mehetsz fel olyan szerverekre ahol csak eredetivel lehet. Nem tudom miért írták hogy a snapshotokkal törtnél szívni kell, a fent említett klienssel én mindig el tudtam érni a legújjabbakat, pint mint az eredetivel.
Ha tetszik egy játék és mint már
(Véletlen elküldtem)
...és mint már írták ha 100 órákat ölsz bele nyugodtan megveheted hogy támogasd a fejlesztőket.
És ha megveszem akkor könnyebb lesz szerveren játszani?
Úgy értem hogy akkor is bérelnem kell egy szervert ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!