GTA IV Social club hibát jelez Valaki segítene? (Bövebb Lent)
Figyelt kérdés
Felraktam a GTA IV-et, utána a social clubot utána a cracket és a social club frissítést.
Elindítottam a Social clubbot és az írta ki a social club hibát észlelt ezért leállt Ja és ha csak a social club van fent és a game nincs akkor is el kéne hogy induljon, vagy nem? Lécci segítsetek! Jó lenne ha valaki leírná pontosan a telepítési lépéseket.
2010. márc. 7. 15:16
1/8 anonim válasza:
Nem eredeti játékkal ne is várd hogy működjön. Nem is fog, vedd meg a boltban, nem annyira horribilis összegért adják már. Vagy megvárhatod amíg kiadják hozzá a DLC-ket, és megveszed csomagban.
2/8 A kérdező kommentje:
Ilyet nem mondj mert láttam már hogy játszottak nem eredeti játékkal :) ezt nem veszem be! Ja és mi értelme lenne felrakni a netre ha nem működik???
2010. márc. 7. 15:41
3/8 anonim válasza:
A netes verzió az egyjátékos módra van. Akkor kell használni az XLiveLess-t. Legfeljebb tört szerverrel fog menni, már ha van ilyen a GTA IV multiban, amiről nem hallotam. Úgyhogy jobban jársz ha megveszed. Nem hiszem hogy végleg eladósodnál 8-9000 forintól. Aki ennyit sajnál, nem érdemli meg hogy játsszon. Első voltam.
4/8 anonim válasza:
Amúgy meg ha bemásolnád a hibaüzenet akkor esetleg lenne valami ötletem. A Social Club pedig nem tudom el fog-e indulni a játék nélkül, de ha elindul, használni úgyse tudod. Még mindig első.
6/8 anonim válasza:
Ahogy látom Win7-ed van, próbáld XP, vagy Vista kompatibilisen futtatni. Ha nincs fent a game akkor az a baj. De megpróbálhatod letörölni, majd újratelepíteni ha sehogy sem indul.
7/8 A kérdező kommentje:
Xp van és a game is fent van próbáltam hozzá több crack-et de sehogy se akart elindulni
2010. márc. 7. 17:44
8/8 anonim válasza:
Akkor újratelepíted, ha utána se működik akkor van valami plusz másolásvédelem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!