Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steames vásárlásban segítene...

Xyrot kérdése:

Steames vásárlásban segítene valaki?

Figyelt kérdés

Még sosem vásároltam a Steamről (sőt még igazán internetről sem)..Valaki lenne szíves részletesen elmagyarázni, hogy hogyan is kell?

Arra lennék kiváncsi (a Rust elnevezésű játékot vásárolnám meg)..Hogyan fizetem ki? Hogyan kapom meg a játékot? Illetve ha már megvan akkor gond nélkül lehet játszani a multiplayert? Vagy még kell a valami hozzá?

Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot!

2015. aug. 2. 09:00
 1/7 anonim válasza:
Annyi az egész, hogy rákattintasz a "kosárba" opcióra. A jobb felső sarokban van a kosár, ott azt hiszem kiválasztod a fizetés opciót. Aztán be kell írnod a kártyaszámod, a kártyád lejárati dátumát és az ellenörzőkódot. Elfogadod a feltételeket és kész is. A megvásárolt játék automatikusan megjelenik a könyvtáradban, de a vásárolás után fel is jön egy ablak, hogy telepíted-e a játékot vagy sem. Ezentúl akár mikor törölheted és újra letöltheted a játékot. Viszont a kompatibilitásra figyelj oda! Habár inkább régebbi játékoknal fordul elő, hogy nem futnak rendesen az új rendszereken. Nekem pl. a GTA 3-mal és a Vice City-vel is problémák voltak, amire csak a fórumban találtam megoldást. Még annyit, hogy tudsz saját magadnak vásárolni és a barátaidnak is. De Te nyilván azt válaszd ki, hogy saját magadnak vásárolsz.
2015. aug. 2. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! A gond, hogy a kártyával való vásárlás nagyon idegen nekem..sőt "kártyám" sincs..szóval, hogyan is kell kártyával fizetni?
2015. aug. 2. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Beírod az adatokat amiket kérnek. Ők levonják az árát, feloldják a játékot és elhelyezik a könyvtáradban. Ott megjelenik a letöltés opció. Letöltöd és kész.
2015. aug. 2. 10:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem akarok ennyire érthetetlennek tünni de sajnos az vagyok :)

Nincs semmilyen bannkártyám meg ilyesmi :) Szóval azt a részét nem értem, hogy kártyára, hogyan teszek szert, hogy juttatok rá pénzt stb

2015. aug. 2. 10:52
 5/7 anonim válasza:
Bankkártya nélkül nem tudsz vásárolni. Menj be egy bankba, és nyiss egy folyószámlát. Ha elmultál 18, akkor menni fog egyedül is, ha nem, akkor kell egy szülő, aki engedélyezi. Ha ez meg van, akkor akár ott is mondhatod az ügyintézőnek, hogy tegyen rá neked x összeget, azt odaadod neki, és megjelenik a számládon.
2015. aug. 2. 11:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :D
2015. aug. 2. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
fontos, hogy a számla létrehozásakor meg kell adni egy internetes vásárlási limitet is, mert ez alapból 0, vagyis nem vásárolhatsz vele neten. De érdemes bolti vásárlási limitet is hozzárakni, mert különben boltban sem tudod használni.
2015. aug. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!