Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A feltelepített GTA IV miért...

A feltelepített GTA IV miért nem megy? Miért? (lent)

Figyelt kérdés
Mindent próbáltam. A Games for Windows Live-ra valamiért nem enged regisztrálni, a Rockstar Ganme Social Club-on se enged belépni. CSak singe playerbe szertnék játszni. Eddig jó volt. A RGSC-on valamit véletlenül elirtam, és nem tudok belépni a játékba, még offline-n sem. Létszi valaki segítsen!!!! Megnéztem minden telepítési útmutatót, de sehol sem írják le pontosan hogyan kell telepíteni, vagy valami hasonló hogy elmenjen. Már nagyon szeretnék vele játszani, de nem tudok. Hetek óta szenvedek vele. Előre köszi a segítségeket.
2010. márc. 7. 15:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Töröld az egészet, majd telepítsd újra. Ezután keress rá a Google-ben hogy Games for Windows Live telepítés, vagy valami hasonlóra, nem is egy oldalt fogsz találni. De fordítva is megpróbálhatod, hátha.
2010. márc. 7. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!