Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mik azok a shouts ok a Skyrim...

Hunett kérdése:

Mik azok a shouts ok a Skyrim ben, és hogy használhatom a faji képességemet?

Figyelt kérdés
Pl ; wood elf nél hogyan hivok magam mellé állatot?

2015. aug. 1. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Shoutok skyrimben a sárkány nyelven vannak, mindegyik másra jó, de a legtöbb a harcban használatos. Pl a legismertem a fus ro dah. Mindegyik 3 szóból áll, amit külön külön tanulhatsz meg általában word wallokról (félkör alakú fal, ha közel mész zene kezd el menni és világítani kezd rajta az írás. A faji képességeid ugyanabban a menüben vannak ahol a shoutok (magic) csak nem a shouts, hanem a powers alatt.
2015. aug. 1. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja kihagytam, hogy akkor aktiválsz egy shoutot, ha raksz rá egy sárkány lelket. Azt úgy lehet, hogy rákattintasz és beleegyezel hogy rárakjon egy lelket. Annyi lelked van, ahány sárkányt megöltél. És nem feltétlenül érdemes az összes shoutot aktiválni, olvasd el melyik mit tud és dönts okosan.
2015. aug. 1. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Az Nem fus ro dah, hanem unrelenting force (ádáz erő) a tűzokádást se yol tor shul-nak hívod. Na de lényeg. Faji képességet ugyanúgy használod mint a shoutot csak nem kell sárkánylélek. Wood elffel nem állatot hívsz, hanem a körülötted lévőket bírod segítségedre. Csak hogy megakadályozzam erőd pazarlását, mert naponta egyszer lehet őket használni (játékidőben)
2015. aug. 3. 00:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, tudom mi az és hogy hívják, de gondoltam a kérdező jobban megérti így...na mindegy
2015. aug. 3. 00:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettek
2015. aug. 7. 05:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezenkívül még egy kérdésem lenne : hogyan tudok, telket, házat venni a játékban?
2015. aug. 7. 05:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Telket: heartfire nevű dlcvel, nem is kell megvenni, csak majd az alapanyagokat a ház építéséhez.

házat: elég sok városban van rá lehetőség (whiterun, windhelm, riften, solitude, raven rock, markarth) Ezeket úgy veheted meg, hogy a jarl fémjévé válsz, azaz megcsinálod az összes küldetést amit az adott város feje ad neked. Ezek után az intézőjétől megvásárolhatod a házat, aztán vásárolhatsz hozzá berendezést ugyanannál az embernél. Lehet több házad is, akár az összes. De kezdetnek én a whiterunit ajánlanám, mert az a legolcsóbb és ahhoz a legkönnyebb a küldetés.

2015. aug. 7. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!