Szerintetek melyik a jobb Far Cry 3 vagy Far Cry 4?
Figyelt kérdés
Melyikkel volt élvezetesebb játszani?
Melyiknek volt jobb grafikája?
Nektek melyik jött be jobban?
Nekem a három jobban tetszett de kíváncsi vagyok más véleményre.
2015. júl. 31. 23:09
1/6 anonim válasza:
egyikkel sem játszottam még, de szívesebben kipróbálnám a 3-mat, ígéretesebb :)
2/6 anonim válasza:
Játszottam mindkettővel, nem is keveset, de nekem valahogy a 3 jobban tetszett. A hangulata valahogy sokkal jobban megfogott, grafikailag meg szinte ugyan az a kettő, papírforma szerint a 4 szebb, de valójában nem igen venni észre, pedig felhúztam amennyire lehetett, 2 290x ment alattuk.
3/6 anonim válasza:
Nekem mind2 tetszik, nincs olyan hogy jobb mivel a kettő ugyanaz csak a story meg az újdonságok miatt más a Far Cry 4, nekem tetszettek az újítások, mindkettővel ugyanolyan jól elvoltam.
4/6 anonim válasza:
3. hát ah ugyanaz a kettő akkor még inkább van olyan hogy jobb... na jó csak szurkálódok itt.
5/6 anonim válasza:
Majdnem ugyanaz a két program, szerintem egyik sem jobb a másiknál.
Offtopic kicsit, de nekem a 2. rész a kedvencem.
6/6 szancsengo válasza:
A 4-ben jobb az ellenfélnek a mesterséges inteligenciája,de nekem a három jobban tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!