Sims 3, gitárdarabok?
Csak arra lennék kíváncsi hogy kerested eddig.
"Hát ő... Itt sem találom.."
Mert az előző fel sm fogta a kérdést, csak belinkelt valami fhaszságot.
A gitárdarabok eredeti címére mutató link nincs a neten, de mondjuk:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLEC3F4646FA1D1C0E
Megnézed ezt a lejátszási listát. Ez alapján megvan a darabok játékbeli címe. Rágooglézol és hozzáteszed a szükséges kifejezéseket ('original', 'tab', 'cover', stb.). Talán így jutsz valamire.
Köszönöm szépen a válaszod!
Youtube-on ezt már én is megtaláltam, s rákerestem googlen, de ezeknek a számoknak nagy része létezik,csak ugye természetesen nem ezek a darabok, hanem egy rendes dal, szöveggel. És így hiába keresek rá, nincs meg. Sőt, egyiknek tudom az eredeti "nevét", és azt beírtam keresőbe, meg hogy sims 3, de így sem adta ki a többit. Akkor ez nem lesz meg sehol?
Ott ahol van a "mentés és kilépés" opció az alatt vagy fölött van a "beállítások". Na ugye ha rámész a beállításokra akkor ott vannak még olyan kis fülecskék (simopciók, grafikai beállítások stb.stb.) és valamelyik fülecskére kattintva (nemtudom pontosan melyiken) ott le vannak írva zenék címei.
Múlt hónapban játszottam utoljára Úgyhogy nem biztos hogy jót írtam de azért remélem segítettem. Ha esetleg nem úgy van ahogy leírtam akkor Írd meg és én szivesen ki guglizom neked a zenéket. :)
Nagyon szépem köszönöm a választ! :)
A játékban is néztem, ott csak azok vannak feltüntetve, amit az első válaszoló küldött linkben lévők.
A linkeket amiket küldtél, tehát.. akkor magyarul. :) az olyan számokat keresem, mint amilyen az első, csak ugye a darab címe ott sem derül ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!