Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van e olyan játék amiben...

Van e olyan játék amiben számítógépet gyártok?

Figyelt kérdés
Olyan gamera gondoltam amiben egy számítógép gyártó céget kell vezetnem.. Ahogy nézegettem a goglen nem nagyon találtam.. Pedig sztem ez egy nagy hiány a játékok között.. Ha tud valaki egyet akkor írja már le a játéék nevét! köszönöm4 :D

2015. júl. 29. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. egy ilyen tényleg jó lenne... de sajnos nem hiszem hogy van. Van egy játék. Nevezetesen Game dev tycoon, amibe játékokat kell gyártani stb, és ott vannak modok, köztük olyan is ahol gépet kell csinálni. Választani kell procit, vidi kártyát. stb.
2015. júl. 30. 00:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van ilyen. Ha programozó leszel, akkor írsz egyet, és eladod jó pénzért :D
2015. júl. 30. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát belőlem biztos h nem lessz az.. Anyira nem értek a dologhoz.. :D De megnézem a game dev tycoont.. Már egyszer ki is vittem... Akkor megnézem a modot. Köszi!
2015. júl. 31. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!