Mondana valaki nyugis Rust szervert?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy nyugalmas Rust szerverre, nem tudok semmire jutni mert eddig egy működőt találtam de kb az egész szerver azon van hogy romba döntsenek.2015. júl. 29. 14:50
1/8 anonim válasza:
Nem akarok szentfazék lenni, de vedd meg, és akkor nem kell a nonsteam szerókkal szenvedni.
2/8 A kérdező kommentje:
De ott hagynak játszani? Mert értem én hogy van PvP de már teljesen megutáltam mert egy falat nem tudok lerakni. Van egy kövem ezek meg szétlövik a fejemet shotával..
2015. júl. 29. 15:36
3/8 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint az összes ilyen "túlélő" játék arról szól, hogy állig felfegyverkezett gyökerek mészárolják a pucér kezdőket, mert az olyan jó poén. Pedig minden vágyam egy jó zombis MMO, ahol össze kell fogni egymással, menedéket építeni, stb, de úgy tűnik, a tömegnek inkább a fenti állatkodás tetszik.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt az összefogást kerestem. De 100 emberből egy spanyol sráccal találkoztam aki a fél életét át tradelte nekem hogy könnyebb legyen a kezdés. De csak idő kérdése volt hogy megérkezzenek az általad említett emberkék. Szóval azt mondod ne is nagyon álmodjak együttműködésről?
2015. júl. 29. 16:05
5/8 anonim válasza:
Most nosteam szerón játszol? Valószínűleg nagyobb eséllyel találsz rendes szerók között játszhatót (normálisabb emberek, kevés hacker, fejlettebb szerók), bár ez sem garancia.
Ahol már úszkálnak minden földi jóban, ott nem a kezdőket fogják szívatni, hanem egymás ajtaját robbantgatják szórakozásból.
6/8 anonim válasza:
Meg valószínűleg Steam szerón a legújabb verzió van, és az újabb verziókban általában mindig nerfelnek (azaz könnyebb építkezni).
Sajna ez egy ilyen játék. Én is a multi miatt vettem meg 5$-ért a GTA4-et, aztán rájöttem, hogy kb. csak kretének járnak fel.
7/8 A kérdező kommentje:
Nonsteamon játszottam. De ennyi is volt. Sehol nem hagytak egy percig sem érvényesülni.
2015. júl. 29. 17:00
8/8 anonim válasza:
a pves szerverek azért elégé nyugisak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!