Valaki tud mondani egy jó wow tört szervert?
Figyelt kérdés
Wow WOTLk szervert keresek, lehetőleg angol szerver, 10x rate körül, min 2000 player, normális szevrer, baalncolva2015. júl. 29. 00:16
1/4 anonim válasza:
kávét meg sütit ne vigyen az ágyba?
2/4 anonim válasza:
Érdekes , beírtam googleba ehez hasonló adatokat, és kiadott pár szervert :D Te miért nem tudom megcsinálni ugyan ezt?:D
4/4 anonim válasza:
Asszem van ilyen szorzós szerverük: Warmane WoW www.warmane.com
Van szerverük WotLK-n, Catán, és még Pandarian is, mindhármat elég rendszeresen fejlesztik, frissítik, de a WotLK a legkiforrottab, mert az már 5-6 éve fut, tehát a buguok 80%-át kiszűrték :)
Jó wowozást, Ragnaros szerveren (picit kisebb, 4es szorzó, de ez még pont nem szenvedés a fejlődéshez) megtalálsz Petrokovics néven.
Ja, majdnem elfejtettem:
set realmlist logon.warmane.com
Nemzetközi szerver, magyarokat ugyanúgy találsz, sőt, még saját fórumrészünk is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!