Hogyan tovább a Morrowindben?
Figyelt kérdés
A Morrowinddel kapcsolatban van kérdésem. Megöltem Dagoth Ur-t, Azura elmondta meg is jelent, mondott egy mondokát, én nekem adta a gyűrűjét. A Vörös-hegy felett már tiszta az ég, és mindenki tudja, hogy én mentettem meg őket. Csakhogy Nibani Maesa azt mondta, hogy nem teljesítettem be a Nerevarine-proféciát. Szóval? Az alapjátékben nem is lehet? Mert megvan mindkét kiegészítő, de kiakarom vinni teljesen az alapjátékot.2015. júl. 28. 22:03
11/11 A kérdező kommentje:
Na, hali!
Azóta már kismilliószor kijátszottam az alapjátékot, plusz a Tribunal-t kétszer, a Bloodmoon-t csak egyszer.
Vámpír is voltam. Egyszer Aundae, többször neg a Quarra-klán tagja lettem. Megjegyzem, ők a kedvenceim. :D
A 3 Nagyház közül a Hlaalu-hoz csatlakoztam egyszer.
Szóval, igen, nagyon sok tartalom van benne, sok bug-gal.
2018. febr. 12. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!