Uzumatyi kérdése:
Diablo 2-őben single-ben szerintetek melyik a legélvezetesebb karakter akivel nem csak "ütögetni kell"?
Figyelt kérdés
Nem rég haverral elkezdtük,de egyedül,és egészen megtetszett,a 3-mat még nem akartuk mivel angol a szöveg,és az ilyen stílusú játékokat magyarul szeretjük stb...És hogyan érdemes a karaktereknél rakni a skilleket meg egyéb? Jó tanácsokat légyszi adjatok! Vagy ha tudtuk hasonló játékokat írjatok,de értelmeset...2015. júl. 27. 12:36
1/2 Mineszter válasza:
Az én kedvenceim a nekromanta és a druida voltak. Szerintem nem lehet elrontani a skilleket, próbálgatni kell mindet.
Hasonlóak:
Torchlight (főleg a 2.rész)
The Incredible Adventures of Van Helsing
Path of Excile (ingyenes, kicsit MMO-ként működik)
Titan Quest
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :D Igen a nekromanta jött be nagyon,bár nagyon lehet kavarni a skilleket,legérdekesebb karakter,mágus csaj szerintem uncsi meg gyenge...paladin erős de unalmas...Szóval köszi :) Amúgy lehet skillt reser-eéni? Igen a Torchlight 1-el játszottam,nem rosz,de a 2 jobban néz ki,és üti a Diablot :) diablo 3-at Xbox-on elkezdtem,de így angolul idegesítő,meg kicsit uncsibb nem pörgős :)
2015. júl. 28. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!