Melyik Hőst érdemes LoL ba megvenni?
Hogy Malphite-ot idézzem, "Rock solid." Nagyon jó kis tank hős, ultija egy Yasuóval nagyon brutál, sok a CC-je, jó kis hős. Ajánlom, ha kezdő vagy, mert aránylag egyszerű.
Yi meg csak Yi. Late game-re nagyon durva tud lenni minimális feeddel, 1v5-ben még mindig lehet vele pentázni - csak kap egy CC-t, mikor nincs ultija, és onnantól game over.
(Egyébként nem nagyon fogsz olyat találni, aki hasonló Wukonghoz. Nagyon egyedi ability kitje van.)
Nem igen játszottam még Wukong ellen vagy vele egy csapatban... néztem már róla videókat, de van sok hasonló karakter! Master Yi-vel, ha tudsz játszani nagyon sok gyilkosságot tudsz szerezni!
Malphite is jó karakter, de Teljesen különbözik Yi-től!
Én Malphite-vel jobban szeretek játszani :)
1. vagyok.
2, ha lettél volna vele/mellette, akkor értenéd, miről beszélek. Az ultijához nem igen lehet hasonlítani másik ultit, sem az E-jéhez.
Ha bejön a klónos láthatatlanság móka, esetleg még Shacót tudom ajánlani jungle-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!