A rokonoméknál átmásoltam egy xbox-os játékot: GTA 5. Náluk rendesen megy a játék, de itt nálam azt írja ki: ALERT An online user profile is required of the game. Please sign in now. Mit tudok ezzel csinálni?
mindkét xbox ki van flashelve
a GTA 5-öt pendrive-ra másoltam át és arról is indítom el (hasonlóan a rokonomhoz
A hibát változatlanul kiírja akár be vagyok jelentkezve, akár nem.
Kezdésnek : "flashelt" konzolon az online rész ki van lőve.Ezért is lehet kalóz verziót használni,de csak multit,mivel így lövik ki teljesen a védelmet,hisz online-ba ellenőrzi a konzol és javítja ha hibás.
NCORE-n fent van,töltsd le onnan.
Mert nem úgy van,hogy csak átmásolom spreengdhoodolni ,meg roaming warzentelni is kell...
Kezdésnek : "flashelt" konzolon az online rész ki van lőve.: Kérlek szépen mond meg mi az a SYSTEM LINK!
Ezért is lehet kalóz verziót használni, de csak multit, mivel így lövik ki teljesen a védelmet, hisz online-ba ellenőrzi a konzol és javítja ha hibás.: Ezzel azt akarod mondani, ha rákötöm a netre, akkor vége?
NCORE-n fent van,töltsd le onnan.: Ezt a verziót a rokonomék töltötték le NCORE-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!