Mondanátok jó DOS-os játékokat?
Figyelt kérdés
Főképp platformer és akciójáték érdekel. Az fps-eket is szeretem az is jöhet. Amiket ismerem: commander keen, doom, wolf3d, heretic, hexen, catacomb 3d, duke nukem, outlaw, blood,heart of darkness, another world, dyna, biomenic, star wars dark forces, főként fpsek mer maigyerek vagyok és szeretem őket. Viszont nem szeretem a szörnyes játékokat. Vnnak még ilyen hasonlók? Nah meg oda vogyok a THEME HOSPITALért és a THEME PARKért. Van ezekhez hasonló?2015. júl. 26. 23:34
11/12 anonim válasza:
Mindkettő ingyenes és grafikus kezelőfelületük van, nem nehéz használni őket. Menj a [link] -ra és görgess kicsit lejjebb a legfontosabb tudnivalókhoz.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Letöltöttem. Vagy én vagyok a hülye vagy a számitógép a rossz zt nem tudom. Mer amikor belépek egy játékba akor egy gombra sem reagál.
2015. júl. 28. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!