Hogy lehet "okosan" játszani Hearthstone-ba?
A Magic első kiadása (1994) óta játszom gyűjtögetős kártyajátékokkal, de valószínűleg a HS a legbutább az összes általam kipróbált közül. Építgetem órákig a tökéletes paklit, elkezdek játszani, remek lapokat húzok, hibátlan a stratégiám, az ellenfélnek 2 életpontja maradt, erre egymás után kijátszik 15 lapot, és egy kör alatt a 30 életpontomból marad -10. Ilyen iszonyatos véletlen-faktorral én nem akarok játszani.
Mások azt mondják, hogy pont ez a jó, hogy a gyengébb játékos is nyerhet. Szerintem meg időpocsékolás több száz órát beleölni egy játékba, ahol a random erősebb lehet, mint a pakli és a játéktudás.
A hearthstone-ban fontos a strategia es a lapok erossege, kepessege,de ez egy tipikusan olyan jatek, ahogy fogalmaztak, hogy a legbenabb is nyerhet. Az utolso pillanatban is veszithetsz eppen a pakliban levo karytaid miatt! pl.: en egy baratom ellen jatszottam aki mar fel eve jatszik es nagyon profi en meg nemregiben kezdtem azt hitte konnyen lever. Letett egy 12/12-es minion es egy masik minion miatt rament meg 1/1. 6-6 eletunk volt mind a kettonknek. kinn volt egy rakat szornyem 3-5 eletuek. le polymorph-oztam a 12/12- eset es levertem.
Szoval ez tenyleg egy ilyen jatek.
De a paklin mulik szinte minden. Elvegre, ha nekem nem lett volna polymorph-om legyoz szoval ertesz:)
Szerintem a paklit erdemes a legjobbra fejleszteni, utana johet a tobbi.
Az a gyerek meg hagyjuk szint, ha erre nem jott meg ra.
Mint irtam kezdo vagyok szoval akinek nem tetszik ne harapja le a fejemxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!