Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit játsszak a buszon?

Mit játsszak a buszon?

Figyelt kérdés

Megyünk táborba, és viszek lapokat meg cerkákat a buszra. Mit játsszak a barátnőmmel (pl. akasztófa)? Kérlek írjatok tippeket!

Normális válaszolóknak előre is köszönöm!

Barátnőm 12/l, én 13/l

2015. júl. 26. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Az egyik legjobb az ország-város, én azt javaslom.

2015. júl. 26. 09:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Oh tényleg :) Köszi.

Akinek van ötlete, jöhet! :D

2015. júl. 26. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ősrégen olvastam ezt a játékot, 18 éve, de akkor az osztálytársaimmal rengeteget játszottunk és nevettünk. A lényeg, hogy egy írólap oldalára fel kell írni egymás alá a következőket:

Melléknév

Személynév

Melléknév

Testrész ragozva

Számnév

Melléknév

Főnév

Ige

Aki kezdi, ír egy melléknevet, úgy, hogy a másik ne lássa, behajtja a papírt, és átadja a társának. Mások nem nézhetik meg, mit írtál, a barátnőd csak azt látja már, hogy személynév- neki írnia kell egy személynevet (lehet igazi személy, filmszereplő, bárki), behajtja a papírt, és odaadja neked. Te folytatod a következő melléknévvel, majd behajtod és visszaadod, stb.

A végén pedig kibontjátok ezt a harmonikát, és elolvassátok, milyen ökörség jött ki, mi mindig könnyesre röhögtük magunkat :D

Ez volt a példamondat anno:

Melléknév Bamba

Személynév Irma

Melléknév Lila

Testrész+rag Hajában

Számnév 101

Melléknév Vidám

Főnév Kiskacsa

Ige Táncol

A végeredmény: Bamba Irma lila hajában 101 vidám kiskacsa táncol.

Ha ezt a mondatot megtanulod, akkor mindig eszedbe fog jutni a sorrend :D

2015. júl. 26. 10:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Juj köszi ez nagyon jó! :)

Viszont nyitott vagyok még másra is. Jöhet még! :D

2015. júl. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!