Milyen játékot ajánlanátok?
Assassin's creed már nagyon hype véleményem szerint az 1. illetve a 2. része jó de utána már játszhatatlan számomra.
Witcher 1-2. foltest király története nem érdekel, (könyveket + a 3. rész nekem elegendő volt, Geralt már nálam megkapta a befejezést.)
Metro, S.T.A.L.K.E.R. nem az én világom.
Dark soul idegesít túl sok a referencia, hasonlóság a kedvenc mangámhoz a Berserkhez képest. ( + elég nehéz kijátszani )
Mass effect már régóta gondolkodom, hogy belekezdjek-e. Nem hallottam túl sok jó véleményt a 3. részéről és nem hiszem hogy van időm kijátszani egy trilógiát.
A legújabb Tomb raideren gondolkodom, illetve a Falout még ami még felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi a válaszod.
Én most kezdtem a Mass effectet az 1-től, de tényleg jó és a történet is hihető, de persze nem igaz de olyan meggyőző, hogy simán beleéled magad.
A Fallout 3 meg alap.
-Batman Arkham sorozat (egyenlőre a Knight kivételével, ha PC-s vagy)
-L.A. Noire
-Mafia 2 (az első rész is ajánlott, ha nem vagy grafika b*zi)
-Alan Wake
-Saints Row The Third + IV
-Metro 2033 + Last Light (mondjuk nekem nem annyira jöttek be a hangulatot leszámítva)
-Bioshock trilógia
-Max Payne 3 (itt is érdemes kipróbálni a régebbi részeket is)
-GTA IV + DLC-k (bár gondolom ha a V megvan akkor ez is)
-The Saboteur
-Fallout 3 + New Vegas (grafikailag nem ütnek akkorát, de a világ és a történet nagyon ott vannak)
-Dead Island játékok (de csak ha van co-op partnered, mert egyedül unalmasak)
Kb most ennyi jutott eszembe, de még reggelig lehetne sorolni, nézz körűl a Steam kínálatában.
Mass Effect sorozat
Dragon Age sorozat
Final Fantasy sorozat
Dark Souls sorozat
Fallout 3
Gothic sorozat
Deus Ex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!