Melyik az első a történetben?
Minap gondoltam egyet és el szeretném kezdeni a Batman PC sorozatot. Sokat nem tudok a történetről.Filmekből is csak a Kezdődik!-et láttam. Egyszerűen nem tudom melyik az első.
A játék részeit azt tudom.(Asylum,City,Origins,Knight)A játékok megjelenítési dátumaiból ítélve én az Asyilumot gondolnám elsőnek,de sokan mondják,hogy az Origins az első. Légyszíves tájékoztassatok engem erről.+ Annyit szeretnék kérdezni,hogy Harley az összes részben benne van?
A lényeg, hogy az Origins előzmény.
Az Asylum Az első, a City a második, az Origins a harmadik, a Knight a negyedik, de ezt még úgy sem tudod játszani.
Hát hivatalosan az Asylum az első, én ezzel is kezdeném. Aztán a City-t. Az Origins kicsit kiesik a koncepcióból, bár én szerettem. Én megjelenési sorrendben játszottam, és így jó volt. Ez is az alap sorrend.
Az Origins ugyan előzmény, de évekkel az Asylum előtt játszódik, így sokat nem ad hozzá. Inkább az Arkham Knight az, amelyik visszautal itt-ott az Origins-ben történtekre, de annak a megértéséhez sem kell.
Játékmenet tekintetében pedig az Origins inkább a City utóda. Egyik sem nehéz játék, de mindegyik rész egyre több új dolgot ad hozzá. Az Asylum a legegyszerűbb játék ebből a szempontból, azzal érdemes kezdeni.
Én is mindenképpen a megjelenési sorrend szerinti végigjátszást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!