Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Splinter Cell Blacklist...

A Splinter Cell Blacklist mennyire "Splinter Cell"?

Figyelt kérdés

Imádom a sorozatot, jelenleg a Conviction-al játszom. Végig fogom szenvedni az egészet, ez egy TPS akciójáték, nem SC. Borzalmas. Láttam hogy a Blacklist is a Conviction mechanikájával működik. A Convictionban egy árva holttestet nem bírok elrejteni, a lopakodás meg nagyjából nem létezik, csak azt tudom meghatározni hogy milyen lesből lövök fejbe mindenkit.. hát ez nagy csalódás.

A Blacklist is ezt az irányvonalat követi?

Köszi! :)

2015. júl. 23. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a blacklist nagy csalódás volt. Lopakodás annyi, hogy beállsz egy sarokba, kinézel, fingik egyet a légy, " Dikk mán, ott van!" azt rohannak rád 5 millióan.
2015. júl. 24. 00:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor az igazi Splinter Cell 4 részes. Nálam a Convictionnél is ugyanez van, a grafikai megvalósítás miatt gyakorlatilag az sem látszik mikor tudok sötétbe menni, és mikor nem. Főleg amikor épp szürke minden: Teljesen random hogy mikor jövök ki a világos térre.. opcióm sincs elosonni, mindenkit sz***rrá kell lőni. Minden vacakért észrevesznek. Hát messze a legrosszabb SC élmény, az biztos.
2015. júl. 24. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!