Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS 1.6 3000-res ping (? ) HELP

CS 1.6 3000-res ping (? ) HELP

Figyelt kérdés
Üdv. a legelején leszögezném hogy egy szerverről destroyt kaptam mert visszabeszéltem a cL-nek. tehát lehet az miatt ilyen. bármelyik szeróra felmegyek egyszer aztirja ki 20 aztán 1500 a pingem. tehát nagyon laggol. sőt. megmozdulni nem tudom. ujratelepitettem már 500x a csét. virusirtoval 3x néztem végig aztán takaritó programot is használtam. majd végül konzolba fps_max 100 stb probáltam de semmi. a netem 25 megás. eddig 15pingem volt mindenhol most meg meg vagy dögölve ez a sz.r .. mit tegyek?
2015. júl. 22. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

az fps-nek semmi köze sincs a pinghez, nem tudom mi az a destroy (én bannak képzelem) de ezt biztos hogy nem okozhatja az.

Szerverkeresőben ping szerint a legkisebb pingű szerverre mész? torrent fut a háttérben? bármi ami internetes (kivéve steam) fut a háttérben?

2015. júl. 22. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ne beszelj mar hulyeseget milyen progi laggoltatna be 2500pingekre. Anno ha torrenteztem akk se ment 75fole.. semmi nem megy. Ugyhogy nem ertem.
2015. júl. 22. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen program laggoltat be 2500-as pingre? egy mezei DDoS pl.

A legalapabb programozói tudással is lehet írni egy ilyet, ami folyton, ezred másodpercenként kér frissítést, ezáltal teljesen leterheli a géped és a neted egyaránt.

Vírusirtóval az életben meg nem találod, mert a jó destroy beépül a windows registry fájljaiba és az op rendszered saját elemének nézi.

Egyébként még olcsón megúsztad, van ismerősöm aki a nagy rohad*koknak olyan kódot küld, ami X idő után leállít minden hűtést (ventilátort, mindent) és kipörgeti maxra a procit meg a vga-t, nem egy gép szó szerint leégett miatta.

Két megoldás van a gondodra, mindent letörölni és újra rakni a windowst, vagy nézd át a registry fájlok sorait egyesével és nézd meg hova épült be az ártalmas kód.

2015. júl. 22. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
kérdező: te kevered az fpst és a pinget, valamint én szeretnék neked segíteni, erre még le is hülyézel? hát gratulálok! remélem találsz megoldást a problémádra... paraszt
2015. júl. 23. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!