Lakatos Géa kérdése:
Hol találom az Alkotóközpontot a FIFA 15 menüjében?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 22:14
1/6 Balogh László Olivér válasza:
Segítenél? Nekem nem indul el. Kiír valamit rámegyek az okra bejön az ea sports kép, és utána nem jön be semmi. hogyha elindulna akkor szívesen segítenék csak jó lenne hogyha előbb te segítenél nekem hogy elinduljon.
2/6 Balogh László Olivér válasza:
(a fifa 15-ről beszélek.)
3/6 A kérdező kommentje:
Mármint maga a játék nem indul el?
2015. júl. 22. 19:59
4/6 Balogh László Olivér válasza:
Igen. Letöltöttem a fifa 15 ultimate team editiont, és kér aktiváló kódot, de nekem nem eredeti a játék. Próbáltam letölteni egy fifa 15 key generatort, de kért hozzá telefonszámot, és nekem nincsen telóm. Tudnál segíteni, hogy utána segítsek neked?
5/6 A kérdező kommentje:
Sehogy. Nem fog menni kulcs nélkül, de a neten egy sincs! Ezt meg kell venni. Ami meg telefonszámot kér szépen leszívná minden pénzed.
2015. júl. 23. 20:48
6/6 A kérdező kommentje:
Sürgős valaki segítsen, ha tud. A Creation Centre azt írja a menü online részében találom de ott sincs és sehol máshol se.:(
2015. aug. 31. 04:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!