Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki az akinek van Metin2-je?

Ki az akinek van Metin2-je?

Figyelt kérdés

Ez ilyen hülye kérdés de unatkozom!:S:>

17/L

2010. márc. 5. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem van !!! 43-as harcos !
2011. márc. 12. 07:40
 12/16 anonim válasza:

Sztem a m2 a legjobb játék!

Mert ti a WoW ot nyomjátok a 10.000 ft -s szarokat?Nem éri meg...Bár netről is le lehet tölteni de az a 20 giga egy szarért??? -.-"

2011. ápr. 11. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:

nekem is van :) már elég régóta játszok és már kezd elég unalmas lenni ezért áttértem a metin2unitedre. :) ez egy nagyon jó privát szeró (külföldi). csak sajnos jelenleg szeró frissítés van, és ha minden igaz most vagy jóval jobb lesz, vagy sokkal rosszabb.

egyébként nem értem, sokan írjátok, hogy szar játék stb. de akkor minek kerestek rá? akár itt , akár bárhol ahol kidobná ezt a kérdést. direkt azért, hogy ezt elmondhassátok? gratulálok:)

2011. jún. 11. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
20 giga egy szarért? ember te hol élsz? nehogymár a metinfos jobb legyen mint a 10millió+ előfizetővel rendelkező wow, amelyik minden kritikán 9 pont felett van...
2011. jún. 20. 00:54
 15/16 anonim válasza:
9-es testi vagyok:D előröl kezdtem több év után.. a Wow-al egy baj van: Rohadt sok helyet foglal és ahoz képest gagyi. Egyszerüen ugyanolayn szutyok mint a metin. AKi ezen felhuzza magát az meg egy rohadt kocka:D
2011. jún. 22. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
A wow elkényesztetett hülyéknek van akiknek nincs barátnöjük és ráadâsul 40 kiló felesleg van rajtuk és egy a végére az hogy töbségük 25 éves korára megvakul a napi 20 óra gép elött üléstöl
2012. márc. 27. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!