Hogyan lehet olyan Minecraft szervert készíteni, amelyre különböző verziójú kliensekkel is lehet játszani?
Figyelt kérdés
Saját jól működő, 1.7.5-ös verziójú bukkitos szerverem már van, tehát a szerver készítés és működtetés alapjait tudom. Ezt a szervert szeretném elérhetővé tenni 1.8.* és 1.7.* kliensverzióval rendelkező játékosok számára!2015. júl. 21. 11:49
1/4 anonim válasza:
úgy tudod megoldani, hogy saját klienst írsz a minecraft szerveredhez, ahol megfelelő scriptekkel beállítod, hogy másik verzióval fel tudjanak menni. A másik, hogy átírod a létező bukkit szerevered programkódjának a felét, és engedélyezed a másik verzióval való fellépést, de mindkét esetben eléggé szépen fognak bugolni az emberek, szóval jobb ha csak az aktuális verzóval mászkálnak fel a népek.
2/4 anonim válasza:
Ne csináld. Hazeserversen így megy. A szerver 1.8.7-től 1.7.2ig támogatja a klienseket. Képzeld már el! Pl. a kreatív szervereiken úgy lehet bugolni, hogy csak na! Amúgy mi a szervered ip-je, ha megkérdezhetem? :D És leírnád, hogy sikerült megcsinálni a szerót? :D Csak kíváncsi vagyok. :s
3/4 Boti466 válasza:
Protocol hackelt Spigot szerverfájl segítségével fel tudnak menni mindkét verzióval, persze az 1.8-as blockok nem lesznek használhatóak a szerveren.
4/4 A kérdező kommentje:
A szerver ipje 77.110.164.105 de ez még épülőben van mert úgy döntöttem inkább át térek 1.8ra még ha 1.7ről nem is lehet feljönni. Sztem mára készen is lesz! A protokol hackról olvastam csak annyira nem értettem :(
2015. júl. 23. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!