Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ghost recon advanced warfighte...

Ghost recon advanced warfighter MEGŐRÜLÖK HELP mit tegyek?

Figyelt kérdés

A harmadik pályán/küldetésen nem tudok tovább menni a végén amikor a VIP2-t kell elvinni a helikopterhez az oké de aztán beböfögi a kapitánybácsi: ja érted majd később jövök és nekem ott kell 1 segéddel visszaverni 300 ellenséget és a haver kinyiffan én 0.5% életerővel ott állok 3 tölténnyel és az nekem SOHASE SIKERÜL már vagy 10-szer megpróbáltam nem adtam fel, valaki tudna mondani valami hacket,cheatet,programkód átírást azt megköszönném.

de addig is próbálkozom.

2015. júl. 20. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Videót less róla, hogy csinálják.
2015. júl. 21. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez az a része a játéknak, amit én 2 napig csináltam. Barátnőm nem szereti az FPS-t, de 3 óra hosszán keresztül próbálgatta.

Sok sikert. :) Milyen fokozaton játszol?

2015. júl. 21. 01:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Ne mondd hogy béna vok de easyn :/
2015. júl. 21. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy vittem végig. Normálon elakadtam a játék felénél.. A csapattársak egyszerűen nem azt csinálták amit mondtam nekik, szóval levettem Easy-re. A második része sokkal jobb! De próbálkozz csak! Egyébként tölts vissza egy olyan mentést (a checkpointokat visszatöltheted) ahol még megvannak az embereid. Ezelőtt a rész előtt meg tudsz felvenni lőszert és másik fegyvert a helikopterből, szóval nem tudom hogy fogysz ki a lőszerből. Ha automatád van (javaslom erre a pályára a 30-as tárú SCAR fegyvert) akkor állítsd be egyes lövésre, soha ne darálj vele, ez nem Call of Duty. Próbáld meg az embereidet is úgy állítani, hogy effektíven tudják leszedni az ellenfelet.
2015. júl. 21. 13:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat de nekem ink vmi hack v kód kéne :(
2015. júl. 21. 16:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Segítsetek pls :'(
2015. júl. 23. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod megcsinálni és hack kell, és nem akarod visszatölteni egy korábbi checkpointot sem ahol még élnek az embereid, szerintem add fel. Ha easy-n vagy és ennyire nem megy, akkor ez a játék nem neked való.
2015. júl. 23. 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:
vissza tudom tölteni a chekpointokad de aztán elvesztem az embereim
2015. júl. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!