Ghost recon advanced warfighter MEGŐRÜLÖK HELP mit tegyek?
Figyelt kérdés
A harmadik pályán/küldetésen nem tudok tovább menni a végén amikor a VIP2-t kell elvinni a helikopterhez az oké de aztán beböfögi a kapitánybácsi: ja érted majd később jövök és nekem ott kell 1 segéddel visszaverni 300 ellenséget és a haver kinyiffan én 0.5% életerővel ott állok 3 tölténnyel és az nekem SOHASE SIKERÜL már vagy 10-szer megpróbáltam nem adtam fel, valaki tudna mondani valami hacket,cheatet,programkód átírást azt megköszönném.
de addig is próbálkozom.
2015. júl. 20. 23:46
1/8 anonim válasza:
Videót less róla, hogy csinálják.
2/8 anonim válasza:
Ez az a része a játéknak, amit én 2 napig csináltam. Barátnőm nem szereti az FPS-t, de 3 óra hosszán keresztül próbálgatta.
Sok sikert. :) Milyen fokozaton játszol?
3/8 A kérdező kommentje:
Ne mondd hogy béna vok de easyn :/
2015. júl. 21. 13:15
4/8 anonim válasza:
Én is úgy vittem végig. Normálon elakadtam a játék felénél.. A csapattársak egyszerűen nem azt csinálták amit mondtam nekik, szóval levettem Easy-re. A második része sokkal jobb! De próbálkozz csak! Egyébként tölts vissza egy olyan mentést (a checkpointokat visszatöltheted) ahol még megvannak az embereid. Ezelőtt a rész előtt meg tudsz felvenni lőszert és másik fegyvert a helikopterből, szóval nem tudom hogy fogysz ki a lőszerből. Ha automatád van (javaslom erre a pályára a 30-as tárú SCAR fegyvert) akkor állítsd be egyes lövésre, soha ne darálj vele, ez nem Call of Duty. Próbáld meg az embereidet is úgy állítani, hogy effektíven tudják leszedni az ellenfelet.
5/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat de nekem ink vmi hack v kód kéne :(
2015. júl. 21. 16:24
6/8 A kérdező kommentje:
Segítsetek pls :'(
2015. júl. 23. 23:02
7/8 anonim válasza:
Ha nem tudod megcsinálni és hack kell, és nem akarod visszatölteni egy korábbi checkpointot sem ahol még élnek az embereid, szerintem add fel. Ha easy-n vagy és ennyire nem megy, akkor ez a játék nem neked való.
8/8 A kérdező kommentje:
vissza tudom tölteni a chekpointokad de aztán elvesztem az embereim
2015. júl. 27. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!