Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jelenleg szerintetek melyik a...

Toma9999 kérdése:

Jelenleg szerintetek melyik a legjobb INGYENES MMORPG?

Figyelt kérdés
Kérlek tényleg jó játékokat írjatok. :) Már rég keresek egy tényleg nagyon jó hangulatos MMO-t.

2015. júl. 20. 21:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az ArcheAge-től csak a steam-en látott rossz vélemények riasztanak el. De egy próbát megér.
2015. júl. 21. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:

A metacritic még jobb, de ott nagyon sok az értelmetlen vinynogás is. Kb. "Jó a játék, de nem tetszik a színe a karakterem szemének (amit én választottam). 0 pont" :)

Vannak benne felemás dolgok. A support és az információk közlése/patch és játékinfók csapnivalóak. Persze az alapinfókra jóa beépített útmutató, de sokminden lemaradt vagy nem világos. A patronos userek(havi előfizető pénzért, vagy creditért amit pénzes felhasználók vesznek és adnak el goldért egy Apex nevű tárgyon keresztül) óriási előnyöket kapnak. nincs valós fizetési plafon. Több pénz - több előny - gyorsabb haladás. Ez egyoldalról az ingyenes játékosoknak esély hogy befizetés nélkül is patronosak legyenek, de rohadt igazságtalan is egyben, mert sose egyenlőek az esélyek egy PvP-ben.

A másik érzékeny dolog a frakció közti egyensúly. olyan szervert válassz ahol nem tették teljesen tönkre ezt a részt a játékosok. Ha egy oldal túl erős lesz a többivel szemben, akkor ellaposodik a játék. Az EU-s Nebe szerver elég jó: A kalózok ohadt erősek, de freeként az nem is cél. A nyugati oldal szerintem most kicsit előnyben van, de a keletiek is elég jó csaatokat dobnak át néha egy-egy war-ra. Freeben földet nem bérelhetsz és nem tudsz termelgetni (kivéve korlátozottan a közfarmokon, vagy "illegálisan", de azt meg bárki leszedheti).

A sok egyensúlytalansága ellenére jó játék szerintem az Archeage. Sok-sok lehetőség van benne. A kevésbé népes szerverek össze lesznek vonva késő összel, vagy decemberben. Ilyen a nebe is. 5 szerverből lesz 2. Ez free játékosokat nem nagyon érinti, mert földet nem buksz, másban meg nem veszteség.

Nyár végén-szeptemberben indul egy teljesen új szerver is ahol mindenki nulláról kezd.

2015. júl. 22. 09:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Én most a Cabal 2-vel játszom. egész jónak tűnik. A GW 2-ről is jókat hallottam. Tényleg fizetni kell a dobozért, de van bőven tartalom.

Az ArcheAge tényleg egyedi játék (bár én töröltem pár órán belül), de azt mondják, hogy rettenetesen pay2win.

2015. júl. 26. 13:39
 14/16 anonim válasza:
a drakensang onlinen-nal el lehet lenni legalább 3 évig és eltér a többi mmo-tól szval probáld ki!
2016. dec. 10. 23:26
 15/16 anonim válasza:
Szerintem a Riders of Icarus itt a jatek ingyenes csak a kiegeszitokert kell fizetned.De alapjaba veve jo kis mmo.
2018. jún. 10. 08:23
 16/16 SzechuanC137 válasza:
Próbáltam sok MMORPG-t ezen az oldalon [link] Azok, amelyek tetszettek, Albion és Ragnarok voltak. Az AION is nagyon jó. Nincsenek havidíjak.
2019. nov. 16. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!