Valaki segítene a GTA SAhoz készült DYOM moddal?
Figyelt kérdés
Tudnátok egy részletes leírást (nem videót, mert nem elég jo hozza a netem), ami részről részre leírja a küldetéskészítést? Nem azt, hogy melyik rész mire való, mer azt nagyjából tudom, hanem hogy miket kell használni introhoz, meg hogy legyen feliratos párbeszéd, ésatöbbi ésatöbbi.2015. júl. 20. 12:18
1/12 anonim válasza:
én már elfelejtettem xd De azt tudom az introt az objectives-nél kell megcsinálni
2/12 anonim válasza:
előzö vagyok! Feliratot ugy lehet hogy rámész hogy objektives és ott azt hiszem..
3/12 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, de egy kicsit pontosabban is le tudnád irni? Az ilyen angol cuccok nem az erősségeim. :)
2015. júl. 21. 11:22
4/12 anonim válasza:
ird le pontosan mit nem értesz és segítek:)
5/12 A kérdező kommentje:
Nah már az introra rájöttem, egyetlen kérdésem az, hogy lehet a játék közben (Nem introban) párbeszédeket csinálni.
2015. júl. 22. 19:39
6/12 anonim válasza:
már nem tudom.. A komunikálást tudom. Pl. Hogy mozogjanak stb. Egyszer csak rájössz xd énis igy voltam
7/12 A kérdező kommentje:
Nah igen de remélem erre a kérdésre azér tudsz válaszolni. Hogy csináljam meg azt, hogy az egyik introban feltartja a kezet a gyerek, majd a köviben pl. már ő tartja a fegyvert? Mármint az introk közötti animációváltás.
2015. júl. 23. 17:52
9/12 anonim válasza:
azt hiszem y kell nyomni a váltáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!