League of legendsben Zedet vagy Syndrat vegyem meg?
Na, én pedig azt mondanám, hogy egyiket sem, lényegében az offmeta miatt.
Syndrát azért nem ajánlanám, mert jelentősen visszaesett például a Deathfire Grasp kipatchelése óta (plusz mostanában jött egy pár AP item nerf is, amivel egyáltalán nem értek egyet), pedig jó kis hős volt. Annak ellenére is, hogy nem volt escape spellje. Jó kezekben nagyon jól lehetett vele carryzni, egyik kedvenc championöm volt.
Zedet a nehézsége miatt nem ajánlanám. Azt nem tagadhatom, hogyha egyszer megtanulsz vele játszani, akkor nem rossz champion, de nem hiszem, hogy feltétlenül érdemes bele annyi időt fektetni.
A meta persze változhat, következő patchben simán visszajöhetnek ők is.
Nem értem miért ekkora divat zed... Gold-bronz között minden 2. meccsen ott van, ha értelmes a support(vagy bármelyik másik csapattag, aki nem adc.) teljesen haszontalan teamfightban, laneing se könnyű, ha ki tudják használni ranged champek erősségét melee ellen, vagy ha a mides exhaustot visz. Ultija is könnyen counterelhető. Ettől függetlenül fun champ, egyáltalán nem nevezném nehéznek, inkább csak a mechanikáját kell látni. Low eloban sokan elhiszik, hogy vesztettek, ha látnak enemyben zedet.
Syndra lane-en is és teamfightban is erős, cserébe könnyen kifocusolják, valamint van egy bug az e-jével, hogy nem mindig stunol ha átmegy valakin egy gömb, de ezt már elvileg megoldották. Low eloban ha megtanulsz vele játszani könnyen tudsz carryzni, mivel nem sűrűn látsz nem is biztos hogy ismerik, 6-on könnyen tudsz szerezni egy killt ha van pár gömb a pályán. 1,5 seces stun sokat ér egy late-game teamfightban, még ha gyenge is vgy, egy jó stun megnyerheti a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!