Melyik Tier 8-as TD a legjobb?
Ferdi - lomha, jó páncél
AMX - mobilisabb, tárlövős (ez nagy kedvencem)
USA TD-kről még tudok beszélni
T28 Prot. -nagyon lomha, nyitott a torony, ezt is imádtam amikor még megvolt
T28 - jó páncél, lomha, nincs torony, ezt nem szerettem, de tier IX-X-ben brutális
nézz elemzéseket wotinfón, és ne csak tier 8-ban gondolkodj
Az AMX AC 48 nem táras. Majd a Foch 155 lesz az!
Amúgy nekem az ISU, az AMX, az AT 15, Charioteer volt meg.
ISU-152: baromi nagyot lövő gép elfogadható mozgékonysággal és álcával. Viszont a löveg kicsit pontatlan és papír a gép.
SU-101: Pontos, gyorsan lövő ágyú megfelelő átütéssel és sebzéssel. Mozgékonysága jó és az álcája is. Még a páncélja is tud lepattanókat generálni.
Ferdinánd: Erős páncél, erős pontos löveg. Hátránya, hogy nem valami fürge és nagy célpont.
Vadászpárduc II: Nagyjából ugyan az mint a Ferdi csak ennek a páncélja nem olyan erős viszont mobilisabb. A DPM-je egy kicsit nagyobb.
Rhm Borsig: Nagyon jó löveg, kis felépítés, jó álca, forgótorony. Ellenben nem valami gyors és papír.
AT 15: Nagyon gyorsan töltő, pontos löveg, nagy dpm. Sok élet, jó páncél. Hátránya, hogy lassú, a lövege alfa sebzése kicsi, nagy célfelület és az erős páncélon vannak nagy gyenge pontok.
Charioteer: Nagyon mozgékony tornyos páncélvadász. A lövege veszett jó és elég gyorsan is tölt és a pontosságával sincsen baj. Igazából egy jó löveggel felszerelt közepes tank. Viszont papír az egész és a lassú toronyforgásra figyelni kell.
AMX: Nagyon jó frontpáncél, igen mobilis gép jó löveggel. Álcája sem utolsó. Viszont hiába jó a frontrész mert nagy gyenge pontok vannak a tetején.
T28: Erős páncél, megfelelő löveg. Ellenben elég lassú.
T28 Proto: Ugyan ez csak van tornya.
Ezek csak egyéni vélemények, de remélem valamennyire tud segíteni.
Egyértelműen rhm a legjobb t8 TD.
Tökéletes rejtőzködési képesség, ami a forgatható löveg miatt konstans.
Két ágyúja van és mindkettő tökéletes(jó sebzés, jó átütés, jó újratöltési idő, ráadásul pontos is), elsőt ajánlatos random mecsekre, másodikat csapat csatákra.
mobilitása nem a legjobb, de a játékstílusa miatt egyáltalán nem fontos.
A papírpáncélja néha idegesítő, ha arty betalál halott vagy, de a játékstíltusból adódóan ez nagyon ritkán fordul elő.
Lényegében bekempelsz egy bokor mögé, ami mögül az életbe nem spottolnak be, még ha lősz akkor sem. és örülsz az 500/750 körüli sebzésnek a csodálatos átütésével.
Persze vannak tankok amiknek egy egy karakterisztikája jobb, mint az rhm-nek, de ezen kívül mindig van valami nagy hátulütője, ami nagyon eltudja rontani a tankot.
lásd: ISU orbitális ágyú orbitális átütéssel, de majdnem olyan pontatlan mint egy arty, és a tank se olyan jó amin az ágyú van.
Mielőtt megszereztem az rhm-et, a sima JPanther volt a kedvenc tankom, azóta már ez viszi a pálmát, az összes TD-s küldetést ezzel csináltam meg tökéletesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!