Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Tier 8-as TD a legjobb?

Berci0127 kérdése:

Melyik Tier 8-as TD a legjobb?

Figyelt kérdés
Én legfőképpen a Ferdinand-ban, és a AMX AC 48-ban gondolkodom, de érdekelne a véleményetek az ISU-ról, és a Jagdpanther 2-ről is!

2015. júl. 19. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Ferdi - lomha, jó páncél

AMX - mobilisabb, tárlövős (ez nagy kedvencem)

USA TD-kről még tudok beszélni

T28 Prot. -nagyon lomha, nyitott a torony, ezt is imádtam amikor még megvolt

T28 - jó páncél, lomha, nincs torony, ezt nem szerettem, de tier IX-X-ben brutális

nézz elemzéseket wotinfón, és ne csak tier 8-ban gondolkodj

2015. júl. 19. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ!
2015. júl. 19. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Az AMX AC 48 nem táras. Majd a Foch 155 lesz az!

Amúgy nekem az ISU, az AMX, az AT 15, Charioteer volt meg.

ISU-152: baromi nagyot lövő gép elfogadható mozgékonysággal és álcával. Viszont a löveg kicsit pontatlan és papír a gép.

SU-101: Pontos, gyorsan lövő ágyú megfelelő átütéssel és sebzéssel. Mozgékonysága jó és az álcája is. Még a páncélja is tud lepattanókat generálni.

Ferdinánd: Erős páncél, erős pontos löveg. Hátránya, hogy nem valami fürge és nagy célpont.

Vadászpárduc II: Nagyjából ugyan az mint a Ferdi csak ennek a páncélja nem olyan erős viszont mobilisabb. A DPM-je egy kicsit nagyobb.

Rhm Borsig: Nagyon jó löveg, kis felépítés, jó álca, forgótorony. Ellenben nem valami gyors és papír.

AT 15: Nagyon gyorsan töltő, pontos löveg, nagy dpm. Sok élet, jó páncél. Hátránya, hogy lassú, a lövege alfa sebzése kicsi, nagy célfelület és az erős páncélon vannak nagy gyenge pontok.

Charioteer: Nagyon mozgékony tornyos páncélvadász. A lövege veszett jó és elég gyorsan is tölt és a pontosságával sincsen baj. Igazából egy jó löveggel felszerelt közepes tank. Viszont papír az egész és a lassú toronyforgásra figyelni kell.

AMX: Nagyon jó frontpáncél, igen mobilis gép jó löveggel. Álcája sem utolsó. Viszont hiába jó a frontrész mert nagy gyenge pontok vannak a tetején.

T28: Erős páncél, megfelelő löveg. Ellenben elég lassú.

T28 Proto: Ugyan ez csak van tornya.

Ezek csak egyéni vélemények, de remélem valamennyire tud segíteni.

2015. júl. 21. 07:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, sokat segítettél!
2015. júl. 21. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyértelműen rhm a legjobb t8 TD.

Tökéletes rejtőzködési képesség, ami a forgatható löveg miatt konstans.

Két ágyúja van és mindkettő tökéletes(jó sebzés, jó átütés, jó újratöltési idő, ráadásul pontos is), elsőt ajánlatos random mecsekre, másodikat csapat csatákra.

mobilitása nem a legjobb, de a játékstílusa miatt egyáltalán nem fontos.

A papírpáncélja néha idegesítő, ha arty betalál halott vagy, de a játékstíltusból adódóan ez nagyon ritkán fordul elő.

Lényegében bekempelsz egy bokor mögé, ami mögül az életbe nem spottolnak be, még ha lősz akkor sem. és örülsz az 500/750 körüli sebzésnek a csodálatos átütésével.

Persze vannak tankok amiknek egy egy karakterisztikája jobb, mint az rhm-nek, de ezen kívül mindig van valami nagy hátulütője, ami nagyon eltudja rontani a tankot.

lásd: ISU orbitális ágyú orbitális átütéssel, de majdnem olyan pontatlan mint egy arty, és a tank se olyan jó amin az ágyú van.

Mielőtt megszereztem az rhm-et, a sima JPanther volt a kedvenc tankom, azóta már ez viszi a pálmát, az összes TD-s küldetést ezzel csináltam meg tökéletesre.

2015. júl. 27. 00:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is arra gondoltam hogy ezt az ágat kezdem el, mivel itt nem csak az RHM. az op, hanem az elötte lévő sturer emil is, az utána lévő tanokról nem is beszélve!
2015. júl. 27. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!