Már az elején ki kell nyírni a GTA4-ben Vlad-ot?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem játszani,és most volt egy küldetés,amiben Roman elveszítette a barátnőjét és ennek Vlad az oka(ha jól értettem,akkor ez volt).A végén meg ki kellett nyírni?Nem gond,hogy kinyírtam?2010. márc. 5. 15:14
1/4 anonim válasza:
nem gond, az a feladadt de leirod hogy mért kéne gondnak lennie?
2/4 anonim válasza:
Én nem nyírtam ki, mert Roman rám ordított, amikor Vladra tartottam a fegyómat, és bejött egy bejátszás, amiben Vlad kezet nyújtana Nikonak, de kirúgja a kezéből a pisztolyt, rátartja Romanra, és szép lassan elsétál a járművéig, elhajt és ennyi. Úgy tudom ez jobb, mintha megöltem volna, mert akkor az emberei jöttek volna, és azoknál micro smg lenne, és pár másodperc alatt halott lenne Niko.
3/4 A kérdező kommentje:
Speciel én nem tudtam mást tenni,és kinyírtam.Utána megint elmentem vmi orosz faxihoz és most már neki gályázok.
2010. márc. 6. 09:10
4/4 anonim válasza:
erről nem is tudtam!am tévedsz ha megölted volna nem történt volna semmi én kinyírtam,csak annyi let volna hogy niko bedobja a hullát a vízbe, és közbe román kiabál ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!