Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Már az elején ki kell nyírni...

Már az elején ki kell nyírni a GTA4-ben Vlad-ot?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem játszani,és most volt egy küldetés,amiben Roman elveszítette a barátnőjét és ennek Vlad az oka(ha jól értettem,akkor ez volt).A végén meg ki kellett nyírni?Nem gond,hogy kinyírtam?
2010. márc. 5. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
nem gond, az a feladadt de leirod hogy mért kéne gondnak lennie?
2010. márc. 5. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem nyírtam ki, mert Roman rám ordított, amikor Vladra tartottam a fegyómat, és bejött egy bejátszás, amiben Vlad kezet nyújtana Nikonak, de kirúgja a kezéből a pisztolyt, rátartja Romanra, és szép lassan elsétál a járművéig, elhajt és ennyi. Úgy tudom ez jobb, mintha megöltem volna, mert akkor az emberei jöttek volna, és azoknál micro smg lenne, és pár másodperc alatt halott lenne Niko.
2010. márc. 5. 22:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Speciel én nem tudtam mást tenni,és kinyírtam.Utána megint elmentem vmi orosz faxihoz és most már neki gályázok.
2010. márc. 6. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
erről nem is tudtam!am tévedsz ha megölted volna nem történt volna semmi én kinyírtam,csak annyi let volna hogy niko bedobja a hullát a vízbe, és közbe román kiabál ennyi.
2010. márc. 6. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!