Ti hogy képzelitek el a Mafia III-at?
Figyelt kérdés
Milyen autók, zene, karakterek, új elérhető helyek-et képzeltek el? Én remélem hogy a 60-as évek végén fog játszódni.....2015. júl. 17. 22:41
1/3 anonim válasza:
Heló! :D
Az is lehet hogy akkor fog játszódni, amikor te írtad a 60-as években, lehet hogy a 2-nek a folytatása, vagy az is lehet, hogy modern lesz! Kíváncsi leszek én is :)
2/3 anonim válasza:
Remélem egyből a Maffia2 után fog folytatódni és kiderül hogy végül mi lesz annak a bizonyos karakternek a sorsa (nem akarok spoilerezni, aki játszott már vele az tudja hogy kiről van szó). Egyébként iszonyatosan várom, a 2. hangulata remek volt és teljesen átadta ezt a 40-es, 50-es évekbeli világot.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy se fog meghalni az a bizonyos valaki....... és amúgy remélem h a készítők a Mafia III-ból nem fogják kihagyni a Free Ride-ot. (tudom h van a II-re Free Ride Mod, de a III-az akk se felejtsék el.....)
2015. júl. 18. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!