Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak a sims 3-mal?

Mit csináljak a sims 3-mal?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem meg.Egyszer már rá volt telepítve a gépemre (egy barátnőm kölcsön adta) de múlthéten elromlott a laptopom ezért letöröltem róla,de aztán megjavult és én megvettem,hogy újra rárakjam.Viszont ez a sims csak az originnal hajlandó települni.Be is regisztráltam elkezdtem felrakni és mikor már végzett volna a telepítéssel ki írta,hogy nem fog működni és kikapcsolt.Most pedig megint megpróbáltam,de kiírta,hogy ezt a kódot már használták és hogy már telepítve van a játék...(?!) SEGITSETEK!!!!!

2015. júl. 17. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom szavakal le írni... De próba szerencse: egyszerű keresd meg a regedit fálját és töröld.

Ez a legegyszerűbb... De mekeresni a regeditet bonyolult... Mond neked valamit a startmenű-futattás-regedit ?

Ha nem akkor csak úgy tudnék segíteni ha ottlenén úgy hogy nem fogod tudni megcsinálni... Kivéve ha értesz a géphez akkor nagyából el tudnám magyarázni

2015. júl. 17. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem sokat mond :D de azért leírnád,hogy hogyan tudnám megcsinálni? Hátha..
2015. júl. 17. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Xp?win7?win8?win8.1? Melyik ??
2015. júl. 17. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:
win7
2015. júl. 17. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel nekem nincs fent a sims 3 nem tudom mi a regedite nem tudom el mondani mit törölj ki...

Lépj a strat menübe kereresd a futtatást írd be regedit nyomj egy entert bejön sok minden keresd a játék készítő mappáját ott a regeditben ha jól tudom az EA games (elektronich arth (vagy valami ilyesmi :D)) lépj bele keresdmeg a sims3 nem tudomilyen nevű regeditet és töröld és rakd vissza játékot...

Ezért nem tudok segíteni nem tudom mi a neve kérdezd a barátaidtól hogy tudnak-e regeditet törölni

A leges legjobb megoldás a win7 újra rakása akkor el felejti a játékot...

De azis lehet csak rosszúl törölted le... A vezérlő púltból törölted vagy hogy ?

A hiba oka 100 vagyis rengeteg lehet..

2015. júl. 17. 20:29
 6/9 A kérdező kommentje:
megtaláltam amit írtál de nincs EA games nevű szóval nincs mit kitörölni
2015. júl. 17. 21:02
 7/9 A kérdező kommentje:
és egy tisztító programmal töröltem ki. CCleaner,de nem azért írta hogy telepítve van mert nem törlődött ki hanem,mert igazából gőzöm sincs miért,de biztos,hogy kitörölte :D
2015. júl. 17. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Pedig általában az ilyen programok a regeditet is törlik ha ki pipálod azt is hogy töröljön mindenét

UI: pedig az EA games készítete keresd a aaaaaaaa:Electronic Arts mappát

Vagy hmm lépj a sajátgépbe ott fent van egy írás még az X alat eg hosszú fehér vonal sajátgép van oda írva (olyan mint a neten eg adott oldal linkje) nyomj bele és írd azt hogy %temp% na innen mindent törölj

Aztán ha megvan írd be ugyan oda %appdata% nyomj egy entert de innen ne törölj semmit kivéve a sims mappát ha találsz vagy EA games mappát de lêpj bele nézd meg

2015. júl. 17. 23:48
 9/9 A kérdező kommentje:
hát ezt nagyon nem értem :D
2015. júl. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!