Mit csináljak a sims 3-mal?
Ezt nem tudom szavakal le írni... De próba szerencse: egyszerű keresd meg a regedit fálját és töröld.
Ez a legegyszerűbb... De mekeresni a regeditet bonyolult... Mond neked valamit a startmenű-futattás-regedit ?
Ha nem akkor csak úgy tudnék segíteni ha ottlenén úgy hogy nem fogod tudni megcsinálni... Kivéve ha értesz a géphez akkor nagyából el tudnám magyarázni
Mivel nekem nincs fent a sims 3 nem tudom mi a regedite nem tudom el mondani mit törölj ki...
Lépj a strat menübe kereresd a futtatást írd be regedit nyomj egy entert bejön sok minden keresd a játék készítő mappáját ott a regeditben ha jól tudom az EA games (elektronich arth (vagy valami ilyesmi :D)) lépj bele keresdmeg a sims3 nem tudomilyen nevű regeditet és töröld és rakd vissza játékot...
Ezért nem tudok segíteni nem tudom mi a neve kérdezd a barátaidtól hogy tudnak-e regeditet törölni
A leges legjobb megoldás a win7 újra rakása akkor el felejti a játékot...
De azis lehet csak rosszúl törölted le... A vezérlő púltból törölted vagy hogy ?
A hiba oka 100 vagyis rengeteg lehet..
Pedig általában az ilyen programok a regeditet is törlik ha ki pipálod azt is hogy töröljön mindenét
UI: pedig az EA games készítete keresd a aaaaaaaa:Electronic Arts mappát
Vagy hmm lépj a sajátgépbe ott fent van egy írás még az X alat eg hosszú fehér vonal sajátgép van oda írva (olyan mint a neten eg adott oldal linkje) nyomj bele és írd azt hogy %temp% na innen mindent törölj
Aztán ha megvan írd be ugyan oda %appdata% nyomj egy entert de innen ne törölj semmit kivéve a sims mappát ha találsz vagy EA games mappát de lêpj bele nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!