Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leauge of Lgegendsben rúna...

Leauge of Lgegendsben rúna kérdés?

Figyelt kérdés
Kerestem értelmes oldalt, de nem találtam, ahol leírják AP, AD , AP Tank, Ap Tank sup rúnaoldalakat. Valaki segítene?

2015. júl. 17. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:

lolking

Amúgy:

AD: AD quint, AD mark, armor seal, MR glyph

AP: AP quint, mpen mark, armor seal, MR glyph

Ez kb. 2 standrad, amivel elég messze eljutsz.

2015. júl. 17. 16:43
 2/3 anonim válasza:
Szerintem hülyeség amit csinálsz.Sajnos rengeten csak azt tudják mondogatni h nézd meg h játszanak a profik és az alapján csináld te is...Ez egy baromság...Ha ez így működne akkor mindenki profi lenne.2tök fölösleges lenne rengeteg funkció a játékban.Az a szép ezekben a gammákban h nincs tökéletes megoldás,igazítsad a játékstílusodhoz a karaktert.Tapasztald ki játszogassál vele azt majd lesz belőle valami.Nekem volt olyan kari ami tökre megtetszett megvettem feedeltem vele 1x 2x 3x 4x 5x stb elkattantam meglestem mások mit h raknak ki neki..masteryk runák mit h fejlesztenek stb...még rosszabbul játszottam :DA végén hagytam a fenébe játszottam másikkal amivel meg simán megy a játék...és még a runákat és masteryket sem lestem meg sehonnan.
2015. júl. 17. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:

sajnos ez így igaz.

Magadnak kell kitapasztalni, milyen karakterhez mi jó.

Ott van nekem pl Thresh, csak a supportnak van 4 rúna oldala. Midre minimum 5 van, ha nem több, nem számoltam.

Teljesen tőled függ. Ha agresszív vagy, jól jön a life steal, esetleg armor, magic resist, ha passzív, akkor esetleg armor pen, mana regen, attack speed, csak és kizárólag rajtad áll, neked hogy esik kézre.

A profikat lehet nézni, de azt halkan megsúgom az általuk használt rúnaoldalak kb köszönőviszonyban nincsenek egy kezdőnek való rúnázással.

Láttam én már Ahri-t full magic pennel, darált is mint állat, kipróbáltam, megaláztak 5 perc alatt a fenébe, pedig nem vagyok rossz vele.

2015. júl. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!