Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Terveztem egy jázékot hol...

Terveztem egy jázékot hol kell ki adni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 17. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiadónál. De ennyi ésszel nem fognak sehol komolyan venni.
2015. júl. 17. 16:26
 2/5 LaTueur ***** válasza:
Tudtommal le kell copyrigtolni, mint a könyveket(ha nem akarod, hogy ellopják). Aztán keress fel valami olyasmit, mint a Steam, Origin, vagy Play Áruház és online már vásárolhatják is. Nekem ez lenne a tippem, de, ha beválik kérlek küldj egy aktiválókódot, megnézném, már csak azért is, mert magyar.
2015. júl. 17. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a terveztem alatt azt érted, hogy van egy ötleted, akkor azt gyakorlatilag közölheted az első szembejövő tűzfallal.

Ha megvalósítottad, akkor ahogy a második írta vagy saját oldalon elérhetővé teszed (mondjuk ha profitálni is akarsz belőle, nem árt, ha az adózással is tisztában vagy) vagy keresel egy megfelelő versenyt, pályázatot...

2015. júl. 17. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Na és miből áll ez a tervezet?
2015. júl. 17. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Még írni sem tudsz, hogy tudnál játékot tervezni?
2015. júl. 17. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!