Olyan pc-re való online autóverseny játék amiben a keresett pénzt tuningra lehet fordítani?
Mint a NFS széria, csak online versenyekkel.
Nagyon új játékok kizárva, a The Crew-hoz kevés a gépem.
Volt egy Test Drive Unlimited dolog 2005-2006 környékén, de nem tudom, hogy az online szerverek még mennek-e. A pénzzel nem csak tuningolni lehetett, hanem új autókat, házakat venni.
Van egy Test Drive Unlimited 2 is, ez újabb, de sokkal rosszabb, mint az eredeti.
Volt tuning is, mindegyiknél 3 szint, de csak a teljesítményt növelte, nem volt vizuális.
Mást sajnos nem tudok. :(
Miért lenne rosszabb a TDU 2?
Amúgy az első rész szerverei már nem működnek, a másodiké is csak ritkán.
Hát számomra azért volt rosszabb a TDU2, mert:
- feleannyi autó van benne (ha az ismétléseket is számítjuk, akkor negyedannyi se), mint a TDU1-ben. Kedvenceim, pl Maserati, Lamborghini, XJ220, Esprit, motorok hiányoznak.
- a gazdag-tini-vagyok karrier borzalmas, és miután kivitted, alig lehet pénzt szerezni. A TDU1 versenyei sokkal jobbak voltak.
- TDU1-nek sokkal jobb fizikája volt, TDU2 inkább arcade
- másoknak készíthettél küldetéseket, és a nyertesé lett az összegyűlt pénz (Lisa's Diners)
- sok házat, helyet letöröltek, így sok út a semmi közepén végződik
Ami jobb a TDU2-ben: Ibiza, éjjel-nappal ciklus, eső.
TDU1-et 5 évet játszottam, TDU2-t csak pár hónapot. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!