BigKenny kérdése:
Hu-Minecraft launcher-be lehet be rakni modpacket?
Figyelt kérdés
Mert láttam bent van két modpack de én szeretnék többfélét berakni.
Vagy valaki küldene nekem NORMÁLIS modpack-es launchert. (technic pack off)
2015. júl. 14. 21:20
1/5 anonim válasza:
team extreme
ebbe a kliensbe olyan modokat pakolsz bele, amilyeneket te szeretnél.
2/5 pappgr válasza:
Feed The Beast (FTB) eredeti minecraft kell hozzá de megéri. Vagy ha nincs eredetid akkor megpróbálhatod mineshafteren keresztül letölteni de az bonyolultabb és minden frissítésnél újra el kell játszani. Ha ingyeneset keresel akkor ATLauncher vagy Tekkit (inkább at).
3/5 pappgr válasza:
Ha magadnak pakolod össze a modokat azzal az a baj, hogy nagyon kell figyelned. Úgy értem néhány nem bírja egymást, vagy összeakadnak az item id-k és még sorolhatnám.
4/5 A kérdező kommentje:
első kommentelő.
teamextreme-m van. de direkt kiemeltem hogy launchert és modepackeket írjatok.
harmadik kommentelő tudom sajnos.
és második kommentelő. köszönöm megnézem :)
2015. júl. 15. 09:03
5/5 anonim válasza:
Skaiacraft laucher!!! Nézd meg, nekem bevált, nem eredeti kliensen beindította a ForgeModLoadert és a modokat!!! Habár nem modolgattam sokáig, mert nem sokkal utána jött a következő java frissítés, és addigra kicsit meguntam a modosdit... DE! A laucher el tud indítani minecraft hackeket, ami nálam egy nagyon nagy lájk: el tudja indítani pl. a Reflexet (mondjuk ahhoz eredeti kell), a Wurst klienst, a Metro-t, a Nodust, meg minden egyebet. Mod is megy rajta (előbb írtam) pl. Cars n' Drives Mod, ComputerCraft, OpenComputers, BuildCraft stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!