Milyen játékok futnak el ezen a laptopon?
Processzor: Intel Core i3 2328M CPU 2,20 GHz (4 MAGOS)
Videókártya: AMD Radeon HD 7470M 1 GB
Tárhely: 500 GB HD
RAM: 4 GB - 3 GB Használható!
Mondták már hogy azért csak 3 GB használható, mert a videókártya leveszi! De most lett újratelepítve és előtte mind a 4 GB használható volt! Ha tudtok ebbe is segítsetek, és írjatok erre a laptopra játékokat amik jók és elfutnak! COD MW4 simán elmegy, stb. Írjatok még!
A gépigény.hu és egyebek nem adnak pontos infót, én nem adnám oda senkinek iránymutatónak.. csak a minumum és ajánlott rendszerkövetelmények alapján ír ki egy infót. Ami rettenetesen pontatlan.
Amúgy szerintem a 32 bites rendszered miatt nem tudod kihasználni a RAM-ot.
Kedjük ott, hogy a processzorod nem 4, hanem 2 magos. A processzorodban van ugyanis Hyper-Threading ami valószínűleg megtévesztett téged. (HT= 1 mag 2 szál)
Amúgy egész korrekt gép, főleg a videokarija, mondhatja nekem akárki, hogy nem jó a laptop játékra, és hogy 2 magos gépen nem mennek az új játékok... Szerintem, habár kompromisszumokkal, de futni fog rajta majdnem minden játék. Nem árt tesztvideókat nézni, mert a gépigények marhára megtévesztőek. Jó kis laptop, habár én tennék bele még 4 GB ramot, meg egy 64 bites windowst. Korrekt gép amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!