Mi a league of legends csapatok sikerességének titka?
Szeretnék egy ranked csapatot, de valamilyen oknál fogva sosem jön össze. Valami tipp? :(
16/L
1. ne legyenek bénák, egy jobb játékos nem karakter/stílus kötött.
2. legyenek aktívak nem a heti 1-3 meccsre fellépőkből lesznek a tartós csapatok
3. ventrillo-skype vagy valamilyen módon legyen megoldva a kommunikáció lehetősége egymás felé
4. ne féljél/féljetek játékost leváltani a csapatból új-tagot nézni
5. érdemes ha a csapatban van minimum 1 haverod és ne teljesen idegenekből álljon össze
+1. szexista leszek, csaj vagy csinál twitch-et push up melltartó/smink és less belőle pénzed, és még csatlakozni is akarnak hozzád /ezt figyelem kívül lehet hagyni, csak mindenűt ezt a hülye sémát látom már/
Én idáig Gold-ban végeztem csapatokkal (előző seasonban még volt csapat ranked).
Szerintem a kommunikáció és a sok roamolás viszi előrébb a játékot.
Győzelemhez vezet, ha jól megy: Wardolás, sárkányok figyelése, roam/gankelés normálisan, farm stb stb.
Nincs titok, sok gyakorlás és logikus lépések. Szerintem nézz elo-high játékosokat (nem pont LCS-re gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!