Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó pár éve volt CD-n egy...

Jó pár éve volt CD-n egy játékom és nem találom sehol? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kb. 2000 és 2008 közötti a játék.Egy kutyával valami farmot kellett bejárni és feladatok voltak.2 feladatra emlékszem.az egyikben dobáltak az ürlények céklával.a másikban pedig egy űrhajót kellett építeni locsoló kannából meg egyébb kerti cuccokból.egy hörcsög is kellett az űrhajóhoz.gereblye meg ilyenek is.Ha esetleg valaki tudja és leírná hogy mia cime azt megköszönném.
2015. júl. 13. 02:31
 1/4 LaTueur ***** válasza:
100%
Az egyik régi kedvencem, Rexi és az ufók. Csak ez miért pont hajnali félháromkor kellett kérdezni?
2015. júl. 13. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
aaaa köszönöm szépen :D mert még fent voltam és akárhogyan kerestem sehogy nem találtam... nagyon köszönöm
2015. júl. 15. 23:10
 3/4 A kérdező kommentje:
esetleg egy letöltő oldalt is tudsz?
2015. júl. 15. 23:15
 4/4 LaTueur ***** válasza:
Én is keresek ettől a kiadótól már régóta játékokat, de nem nagyon lehet letölteni, esetleg lengyelül :( Még azért nézelődök, de, ha véletlenül találsz valamit kérlekszólj!
2015. júl. 16. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!