World of Warships ingyen hajók?
idén fog kijönni a World of Warships nevű ingyenes játék ami csak egy regisztrációt igényel. És mivel én az előző 2 játékról (tank,repülő) ről azt halottam hogy ott a járműveket pénzért kell megvenni, ezért a kérdésem az hogy tapasztalati pintért ugyan úgy be lehet szerezni majd a hajókat ingyen? Nyilván hogy pénzért ez azonnal megvan de nekem sokkal jobban be jön az a játék ahol küzdeni kell egy adott dologért hogy az meglegyen.
Szóval ha sokat játszik az ember akkor a járműveket be tudja szerezni ingyen?
a jarmuvek tobbseget ingyen szerzed meg, mivel JATEKPENZERT kell oket megvenni, ahogy a masik 2 jatekban is.
valodi penzert permium jarmuveket lehet vasarolni.
a tapasztalat pontal csak kifejleszted a jarmuvet, a vasarlasahoz kell a jatekpenz, csatak utan mindkettot kapod.
es igen, rohadt sokat fogsz jatszani hogy nagy szintu hajoid legyenek.
World of Warships már megy két hete, és ha már regisztráltál a Wot-ra vagy a repülősre akkor csak tölcsd le és azokkal az akountokal be tudsz rá jelentkezni, nem kell újból regisztrálnod.
itt a letöltő link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!