Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Orvos esetleg? Esett mar meg...

Orvos esetleg? Esett mar meg Gamer el, hogy PvP ben a szive a csucsteljesitmeny folott vert?

Figyelt kérdés
TUDOM HOGY HUJEN HANGZIK...hujen is erzem magam a kerdesem miatt... Sokszor mar ugy erzem,hogy nem csak a karakterem doglik bele a parbajba...Nem tudom,hogy orvoshoz kellene e fordulnom vagy ez normalis dolog. Annyira gyorsan ver a szivem meg ki is hagy neha PvP alatt...
2015. júl. 11. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Orvos, igen. Pszichiáter, de gyorsan.
2015. júl. 11. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha ez nem csak költői túlzás, akkor bizony tényleg szükséged lenne egy pszichológusra, mivel nem normális, hogy egy játékon annyira felpörgeted a szervezetedet, mint egy valódi, éeltélt folyó küzdelemben.

Ez mentális probléma, és úgy sejtem, a még nagyobb mentális problémát jelentő függőség felé vezető út egyik lépcsője.

2015. júl. 11. 20:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tuloztam,ez toetenik velem minden egyes alkalommal amikor PvP helyzetbe kerulok:(((Fuggoseg nem tudom mennyire az havi 4 -5 orat jatszom AION-t,de mindig ez van.
2015. júl. 11. 20:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Elnezest...nehany pont meg vesszo elmaradt..
2015. júl. 11. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

12 éves koromban volt ez,de nem tudom,hogy miért :D

Elmúlt idővel :D

Izgulsz,mivel mindent jól akarsz csinálni,nehogy veszíts! :D

Nem?

2015. júl. 11. 20:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg szep,hogy mindent jol szeretnek csinalni:) Es megsem megy...Sokszor,az enyemeknel gyengeb felszerelessel rendelkezo jatekosoktol i kikapok emiatt a "dili" miatt..mert egyszeruen nem tudok koncentrekni a jatekra a tuneteim miatt..csak ossze-vissza nyomogatok meg katintgatok...Remelem igazad van es idovel elmulik.Csak azon akadtam fenn,hogy mar 1 tobb mint egy eve,hogy jatszom,de mar az elejetol fogva igy reagallok PvP ben... es 20 vagyok nem ovis...tudataban vagyok annak,hogy csak jatek,de megis folyton ebbe a problemaba utkozom.
2015. júl. 11. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha már olyan extrém terhelésnek van kitéve a szíved egy kvázi jelentéktelen dologtól, hogy az már az egészségedre káros, ott már rég probléma van.

Nem viccből javasoltam, hogy keress fel egy pszichológust.

2015. júl. 11. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!