Saavedro kérdése:
Mi ez a Windows Phone áruházban?
Figyelt kérdés
Szóval észrevettem, hogy négy nick (East/West/South/North Game Studio Ltd) töltöget fel Gameboy Advance-ra készült játékokat, de úgy, mintha natív Windows Phone applikációk lennének. Ezekből le is szedtem párat:
Szerintetek ezek legálisak? Nem értem, hogy hogyhogy egy ilyen 3rd party nick töltögeti fel ezeket, nem pedig a gyártó (EA, Warner, stb.) és hogyhogy .xap-ként, holott ugye az ezek emulált játékok. Ráadásul jópár játék többször is fel van töltve. Ráadásul az értékeléseknél alig pár ember értékel, pedig minden más emulált cuccot százával töltenek le.
2015. júl. 11. 11:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!