Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki játszik még a gta v-el?

Ki játszik még a gta v-el?

Figyelt kérdés

És mit szoktatok benne csinálni??

Jól el vagytok vele?

2015. júl. 11. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Senki,ős régi játék...
2015. júl. 11. 09:50
 2/10 anonim ***** válasza:
8%

Amíg nem Magyar felirat alapból a készítők játékaiban addig semmiképpen nem támogatom a fejlesztőket a játék megvételével.

Középszinten tudok angolul, de teljesen lerontja a játékélményt a fordítgatás.

Érdekes a The witcher sorozatnál meg tudták oldani a fejlesztők, hogy megtisztelték legalább az Európai piacot is annyival, hogy az anyanyelvükön is elérhető legyen a tartalom. (ha már ugye itt is nyrészkednek, akkor ez a minimum) Egyébként is tudtommal törvénybe ütköző ha egy magyarországon forgalomba kerülő bármilyen termék nem tartalmaz Magyar nyelvű tájékoztatót, leírást stb.. Esetünkben a teljes játéknak KELL tartalmazni végig Magyar feliratot nem elég a Magyar nyelvű leírás hozzá !(gyermekvédelmi stb.. okokból sem)Nem tudom hogy a digitális tartalmak hogy nem szúrtak szemet eddig még a kormánynak, szerintem előbb-utóbb választás elé állítják a forgalmazókat.

2015. júl. 11. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:

#2 Nem kötelezheted egyik játékszoftver készítőt sem abban, hogy kiadja a játékát magyarul...

Sőt a legtöbb program (ami itthon is kapható) angol, német, francia, spanyol és orosz nyelven érhető el. Ez a kis ország nem éri meg nekik, hogy lefordítsák. Tanulj meg angolul.

2015. júl. 11. 10:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Hahóóó.... nem ez volt a kérdés!!
2015. júl. 11. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Persze, én megjelenés óta szinte csak ezt játszom és még egy jódarabig játszani is fogok vele.. :)

#2 Nem tudom mi a gond, én is csak középszibten tudok angolúl, de azért egész jó megértem ami meg nem biztos annak utánna olvasok/kérdezek. Amúgy meg értelmetlen amit írsz, mivel ha dobozosan veszed ott van magyar leírás a dobozon, a Steam-et és egyéb oldalakat pedig nem érinti ez a törvény.

2015. júl. 11. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem "tanulj meg angolul" Nézz utána a magyar áruforgalmazási törvényeknek. Ez minden Magyar vállalkozót érint, akkor a külföldit nem? DE ! Kőkemény szabályok vannak sajnos, vagy nem sajnos itthon MO-n, amit kötelező betartani.

De figyeld csak meg hogy 1 éven belül a kormány rászáll a digitális tartalmakra is.

Ja a játéknak jó a grafikája kb ennyi.

2015. júl. 11. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
11%

Steamet és minden itthon is forgalomba kerülő áru érint.

De ne beszélek nektek eről többet megígérem.

Ha ti is Magyar vállalkozók lennétek, akkor megértenétek úgy is, de látom fogalmatok sincs róla, miről beszélek.

Magyar nyelvű leírás nem elég !

Na de tényleg ennyi, jó játékot !

2015. júl. 11. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Rengetegen játszanak vele. Amúgy szerintem angolul sokkal jobb, nem is tudnád a legtöbb párbeszédet úgy lefordítani, hogy megtartsa a humorosságát.

Nem tudom melyik a jobb, mikor Trevor azt kiabálja Madrazzonak hogy MY DADDY WAS NOT NICE TO ME, vagy azt hogy AZ APUCIM NEM VOLT VELEM KEDVES.

2015. júl. 11. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#6: Arról a kormányról beszélsz, amiről kétnaponta kiderül, hogy fogalma sincs róla, mi az az internet? A cégünk számítógépes tanácsadói munkát végez több kormányhivatalnak, olyan ökörségeket képesek kérdezni, hogy kettéáll a fülünk.

Egyébként Európában Németország az egyetlen, ahol kötelező a szoftverek lokalizációja. Ne próbálj meg kioktatni a témából, ez a munkám.

Ha valaki 2015-ben nem hajlandó megtanulni angolul, azzal csak magát minősíti és zárja falak közé.

A kérdésre válaszolva: gyakorlatilag minden nap játszom az online részével. A történet is jó volt, de kipörgettem 100%-ra, nem sok újat tud mutatni.

2015. júl. 11. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha már OFF, tegyünk tisztába valamit: magyar nyelvű HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ nélkül nem szabad forgalmazni semmit!

Jól néznénk ki, ha nem lehetne idegen nyelvű termékeket kapni, hadd ne ecseteljem, hogy ez mennyire irreális lenne sok termékcsoport esetében. Például nem lehetne idegen nyelvű könyveket kapni. (Az egynyelvű nyelvkönyvek piacának be is fellegzett.) Vagy csak hangalámodásos verzióban lehetne külföldi zenei CD-ket kapni. De a Microsoft Visual Studio hazai fejlesztőtábora is megcsappanna, ha betiltanák a terméket, csak mert nem magyar nyelvű.

Félreértés ne essék, én is támogatom, hogy legyen minél több minden elérhető magyarul is, de a hivatkozott törvény csak a termék leírásáról rendelkezik, magáról a termék nyelvéről nem, és mint mondtam, irreális túlszabályozás lenne.

Egyébként személy szerint nem játszok GTA5-tel.

2015. júl. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!