Sims 3 állatok letöltése az oldalról?
Figyelt kérdés
Van a sims 3 oldala és a bazárból letöltöttem jó sok unikornist állatot de egyszerűen nem tudom hol vannak pedig telepítettem is őket de nincsenek meg a cuccok amik velük jöttek azok megvannak pl az unikornishoz szárny jött stb.... pdig nagyon kéne az unikornis :(2015. júl. 10. 15:21
1/3 anonim válasza:
Véletlenül nincs meg neked a Házi kedvenc kiegészítő lemez?
Mert az lehetséges ok lenne...amúgy ha megvan, akkor töröld le és tedd újra...az nekem is segített :D
2/3 A kérdező kommentje:
Igen megvan :D az a baj hogy van 6 lemezem , es amikor legeloszor toltottem le valamit ra a bazarbol akkor amikor ramentem h csalad letrehozasa akkor nem tolt be megall a jatek es igy azt szoktam csinalni hogy egy koddal alakitom at az embereimet :) csak irtak egyszer hogy akkor le kell torolni csak az a bokkeno hogy a 6 lemezbol csupan harom van nalam abbol is csak 2 az enyem mert baratnomtol kertem el ...
Es raadasul uj laptopom is lesz amire majd ra kell tolteni ujra igy nem latom az ertelmet mert ha ugy is uj lesz ?:D de az meg csak jovore..... Ugyhogy inkabb akkor hagyom :D
2015. júl. 12. 11:03
3/3 anonim válasza:
Originröl le lehet tölteni:DD mert gondolom egyértelműen eredetibe van meg :D mármint a játékot onnan másik gépre...szóval..nah, amúgy jobb klikk Originbe a játékra (kiegészítőre/alapjátékra) és "játék fájljainak ellenőrzése" katt rá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!